Doi muncitori care împodobeau un brad în Suceava, răniţi grav după ce au căzut de la înălţime

brad_impodobit_suceava.png

Brațul macaralei pe care se aflau doi muncitori a fost atins de un camion
Foto: informatiata.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Grav accident, miercuri seară, pe bulevardul 1 Mai din Suceava! Doi muncitori care împodobeau un brad s-au prăbișit de la o înălțime de 3 metri, cu tot cu platforma pe care se aflau.

Unul dintre bărbații răniţi este angajat la Primăria Suceava, iar celălalt la firma de la care primăria a închiriat macarala cu nacelă folosită la ornarea oraşului pentru sărbătorile de iarnă. Cei doi muncitori au fost transportaţi la spital, pentru că au suferit răni la cap, dar starea lor este stabilă.

Brațul macaralei, lovit de un camion  

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Sunt voci care spun că utilajul folosit la împodobirea bradului se afla pe trotuar şi o parte a braţului platformei de lucru la înălţime ieşea spre stradă, astfel fiind agăţat de şoferul unui camion, care s-a pus în mişcare, după ce a aşteptat să se schimbe culoarea semaforului.

Ancheta trebuie să stabilească dacă braţul macaralei era îndreptat spre carosabil înainte de schimbarea culorii semaforului şi şoferul camionetei a fost neatent sau dacă operaţiunea de rotire a braţului a fost efectuată în momentul în care s-a făcut verde şi maşinile s-au pus în mişcare, conform adevarul.ro

Camerele de supraveghere ale Primăriei Suceava nu au reuşit să surprindă imagini concludente din momentul accidentului, din cauza farurilor maşinilor aflate în trafic.  

 

Citește și: 

Braţul unei macarale s-a prăbuşit peste o maşină; sunt patru răniţi, iar un bărbat a fost încarcerat

Imagini șocante. Cezar Avrămuță, "omul cu tricolorul", s-a urcat pe macaraua de la Romană și a amenințat ca se aruncă. A coborât după 8 ore

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5