Doi minori și-au bătut unchiul, apoi i-au furat papucii și banii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un minor de 15 ani şi altul de 16 ani au fost arestaţi în judeţul Vaslui, fiind acuzaţi ca au bătut cu bestialitate un bărbat de 43 de ani, scrie adevarul.ro.

Victima, unchi al unuia dintre agresori, a ajuns în stare gravă la spital, medicii stabilind că viaţa i-a fost pusă în pericol. Agresiunea a avut loc în localitatea Corni Albeşti. În ajunul Sfintei Marii, bărbatul de 43 de ani şi-a invitat nepotul de 16 ani în vizită, la un grătar, iar acesta a venit însoţit de un prieten în vârstă de 15 ani. Cei trei au stat la masă, au băut împreună, iar la un moment dat s-au luat la ceartă din pricina unei datorii mai vechi. Cei doi minori au plecat, dar s-au întors înarmați cu un topor şi o bâtă şi l-au lovit cu bestialitate pe bărbat. După ce l-au doborât, băieții i-au luat tot ce au găsit de preț: 300 de lei, telefonul și papucii din picioare. Polițiștii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor, furt calificat și i-au arestat pe minori pentru 30 de zile, scrie adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net