Doi minori, prinşi de poliţie după ce au spart 12 maşini

Ultima actualizare:

    Bărbatul a fost arestat preventiv
Bărbatul a fost arestat preventiv

Doi copii de 11 şi 12 ani, suspectaţi că au comis, în ultima lună, 12 furturi din autoturisme parcate în municipiul Tulcea, provocând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei, au fost prinşi de poliţişti, împotriva lor neputându-se lua însă măsurile legale.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Tulcea, cei doi copii au fost prinşi, miercuri, de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Tulcea după ce, în perioada octombrie - noiembrie 2013, minorii au comis 12 furturi din autoturisme, profitând fie de neasigurarea portierelor la părăsirea autovehiculului, fie distrăgând atenţia şoferilor.

"Menţionăm că în toate cazurile minorii au sustras bunuri lăsate la vedere în autoturisme şi uşor accesibile", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea, Daniela Condrea.

Prejudiciul se ridică la 1.000 de lei, din care s-a recuperat doar 40 la sută.

Cei doi copii de 11 şi 12 ani, ambii din Tulcea, sunt cercetaţi de poliţişti în libertate pentru furt calificat şi tentativă la furt calificat, dar, pentru că au sub 14 ani, nu vor răspunde penal pentru faptele lor, informează romaniatv.ro.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net