Au vrut să fure un seif, dar s-au mulțumit cu bomboane, cafea și o sticlă de șampanie

seif.jpg

Acesta este seiful care le-a dat de furcă hoților
Acesta este seiful din Primăria Arsura pe care hoții nu au reușit nici să-l deschidă nici să îl fure
Foto: adevărul.ro
Citeste tot despre: 

Orice este mai bine decât nimic. Așa au gândit patru hoți din Vaslui care au vrut să fure seiful unei primării din Vaslui dar s-au multumit cu o sticlă cu şampanie, o cutie cu bomboane şi două pachete de cafea.

Spargerea a avut loc potrivit adevărul.ro, în localitatea vasluiană Arsura în noaptea de 26 spre 27 ianuarie. Hoții, doi tineri din localitatea Răducăneni au decis să meargă la discotecă în vecini, în Arsura şi pentru că nu aveau bani nici de intrare, s-au gândit ca în loc de dans să dea o spargere. Au dat ture prin localitate și au descoperit locul ideal pentru atac: casieria de la primărie. Intraţi în casierie prin forțarea cu un levier și șurubelniță a unui geam, tinerii au încercat iniţial să deschidă seiful așa cum au văzut în filme, cu o agrafă, dar nu au reușit. Enervați, suspecții au încercat să scoată seiful pe geam pentru a-l duce în altă parte unde să-l deschidă în liniște. Obiectul s-a dovedit prea greu pentru ei și atunci s-au mulţumim cu alte lucruri găsite în biroul primarului: o sticlă cu şampanie, o cutie cu bomboane de ciocolată şi două pachete cu cafea precum şi un telefon mobil defect.

Primarul i-a iertat pe hoți

Hoții au fost prinși repede deși purtau cagule și au fost trimiși în judecată pentur furt. Doar că în timpul procesului, primarul comunei Arsura i-a iertat pe hoţi, anunţând judecătorii că se împacă cu inculpaţii, pentru că instituţia şi-a recuperat prejudiciul. Astfel, hoţii au scăpat de pedeapsă, doar unul dintre ei fiind condamnat pentru o tâlhărie anterioară.

 

Citiți și

 

Hoții de iphone-uri care puneau plastilină în cutii au fost prinși! Suspecții lucrau la o firmă de curierat

 

Casa actorului Mihai Bobonete, «călcată» de hoţi. Soţia şi copilul acestuia se aflau în locuinţă

Loading...

Citește și

  • Tinerii care au jefuit casa bijutierului timişorean Dan Giurgiu la începutul acestui an, au acţionat ca în filme, fiind nevoie chiar să-l închidă în baie pe copilul familiei pentru a putea acţiona. Hoţii au avut parte de o surpriză, când au deschis seiful. Pe lângă averea pe care au găsit-o hoţii, în mână le-a căzut şi un vibrator.

  • Mai mulţi indivizi au jefuit, luni noapte, o casă de schimb valutar din Ovidiu, judeţul Constanţa. Hoţii au forţat gratiile şi au reuşit să fure seiful în care se aflau mai mulţi bani chiar sub nasul oamenilor legii, informează Realitatea.