Doi copii români, găsiți goi, murdari și flămânzi într-un parc de rulote din SUA. Ce au pățit părinții

parcare_sua.png

Micuții au fost lăsați nesupravegheați de părinți
Foto: antena3.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Doi frați români au fost găsiți goi, înfometați și plini de dejecții într-o parcare de TIR-uri din statul Alabama. Părinții lor, doi tineri de 19 și 20 de ani, au fost acuzați de tortură și arestați.

Copiii, un băiat și o fetiță, au atras atenția mai multor persoane care se aflau în parcul auto pe autostrada 59, că alergau nesupravegheați. Pentru că erau și dezbărcați și plini de dejecții, oamenii au anunțat autoritățile. „Au fost găsiți într-o zonă în care sunt rulote, mașini pentru transportat ustensile, materiale de construcții și așa mai departe. Martorii spun că nu au mai văzut copii atât de mici lăsați nesupravegheați”, au declarat polițiștii.

Reprezentații departamentului de poliție din Loxley au declarat că cei doi copii aveau murdărie inclusiv pe față și pe păr, scrie antena3.ro

Părinții copiilor, arestați   

Părinții celor doi copii au identificați repede. Alex Busuioc (20 ani) și Larisa Suca (19 ani) dormeau când copiii au fost văzuți alergând prin parcare. Aceștia le-au spus polițiștilor că fuseseră în vacanță și că se întorceau acasă în Nashville, Tennessee.

În urma anchetei, Poliția din Loxley i-a acuzat pe părinți de tortură și abuz asupra unui copil. Cei doi au fost arestați, în timp ce micuții au fost duși la un spital unde s-a constatat că sunt subnutriți.

În prezent, copiii se află în custodia departamentului de resurse umane din Alabama. 

 

Citește și: 

 

Strategia sofisticată la care au recurs infractorii români din SUA pentru a fura sume uriaşe de la biserici

 

Românii romi trec în grupuri mari granița dintre Mexic și SUA, navigând pe râul Rio Grande pe plute improvizate

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Americanul benjamin

    Un american decis să se mute în România pentru a fi alături de iubita sa, o tânără din Dej, a fost întors de pe aeroport. Acestuia nu i s-a permis să calce pe pământ românesc pentru că deplasarea sa din SUA nu ar fi avut un motiv justificabil.

  • Abigail Budak este cântăreaţă şi organizatoare de evenimente pentru comunitatea de români

    V-aţi întrebat vreodată cum arată viaţa dincolo de Ocean pentru cei ce au avut curajul să plece din ţară şi să ia totul de la capăt, la mii de kilometri depărtare? V-a tentat şi pe voi să vă încercaţi norocul în “ţara tuturor posibilităţilor”? În cazul acesta, trebuie să o cunoaşteţi pe Abigail Budak, o româncă devenită faimoasă pentru faptul că face tot felul de lucruri frumoase pentru comunitatea de români din SUA.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5