Doi copii români, găsiți goi, murdari și flămânzi într-un parc de rulote din SUA. Ce au pățit părinții

Ultima actualizare:

    Micuții au fost lăsați nesupravegheați de părinți Foto: antena3.ro
Micuții au fost lăsați nesupravegheați de părinți Foto: antena3.ro

Doi frați români au fost găsiți goi, înfometați și plini de dejecții într-o parcare de TIR-uri din statul Alabama. Părinții lor, doi tineri de 19 și 20 de ani, au fost acuzați de tortură și arestați.

Copiii, un băiat și o fetiță, au atras atenția mai multor persoane care se aflau în parcul auto pe autostrada 59, că alergau nesupravegheați. Pentru că erau și dezbărcați și plini de dejecții, oamenii au anunțat autoritățile. „Au fost găsiți într-o zonă în care sunt rulote, mașini pentru transportat ustensile, materiale de construcții și așa mai departe. Martorii spun că nu au mai văzut copii atât de mici lăsați nesupravegheați”, au declarat polițiștii.

Reprezentații departamentului de poliție din Loxley au declarat că cei doi copii aveau murdărie inclusiv pe față și pe păr, scrie antena3.ro

Părinții copiilor, arestați   

Părinții celor doi copii au identificați repede. Alex Busuioc (20 ani) și Larisa Suca (19 ani) dormeau când copiii au fost văzuți alergând prin parcare. Aceștia le-au spus polițiștilor că fuseseră în vacanță și că se întorceau acasă în Nashville, Tennessee.

În urma anchetei, Poliția din Loxley i-a acuzat pe părinți de tortură și abuz asupra unui copil. Cei doi au fost arestați, în timp ce micuții au fost duși la un spital unde s-a constatat că sunt subnutriți.

În prezent, copiii se află în custodia departamentului de resurse umane din Alabama. 

Citește și: 

Strategia sofisticată la care au recurs infractorii români din SUA pentru a fura sume uriaşe de la biserici

Românii romi trec în grupuri mari granița dintre Mexic și SUA, navigând pe râul Rio Grande pe plute improvizate

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net