Doi copii au fost prinşi sub ţevi metalice, în Constața. Unul dintre ei a murit, iar celălalt a fost dus la spital

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

Un copil de opt ani a murit, iar un altul, de 11 ani, a ajus la spital, după ce au fost prinşi sub nişte ţevi depozitate pe un câmp, în apropiere de Costineşti.

Băiatul de 8 ani a fost prins între ţevi şi a fost găsit inconştient de pompieri şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare. În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat printr-un comunicat de presă, că duminică, în jurul orei 17.20, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că doi copii ar fi răniţi după ce s-ar fi accidentat în timp ce se jucau. 

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre doi minori, unul de opt ani, iar celălalt de 11 ani.

Din primele informaţii, cei doi s-ar fi jucat pe un câmp din apropierea locuinţelor, unde erau depozitate mai multe ţevi, iar la un moment dat acestea s-au mişcat, minorul de opt ani fiind prins între ele”, a transmis IPJ Constanţa. 

Sursa citată a menţionat că în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de opt ani a decedat, în timp ce minorul de 11 ani a fost transportat la spital. Poliţiştii au întocmit în această cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, informează news.ro.

Potrivit ISU Dobrogea, copilul care era inconştient a fost supus manevrelor de resuscitare, dar în pofida eforturilor depuse de cadrele medicale, a fost declarat decedat de către echipajul Serviciului de Ambulanţă.Al doilea copil a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa de către echipajul SMURD B Tuzla.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net