Doi bătrâni din Oradea, spulberaţi pe trecerea de pietoni - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Doi soţi din Oradea, în vârstă de aproximativ 65 de ani, au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni de către un tânăr şofer în vârstă de 28 ani. Medicii fac eforturi pentru a menţine victimele în viaţă, femeia fiind în stare foarte gravă.

Vinovat de nenorocire este, potrivit martorilor, tânărul Sergiu Ionuţ Cliboc. Acesta venea dinspre Centru Civic spre Cantemir şi a forţat semaforul. În faţa lui oprise la semafor un alt autoturism.

Dorind să-l evite acesta a tras dreapta, a intrat pe acostament şi a luat pe sus doi orădeni care aşteptau la trecerea de pietoni să se facă verde. Cele două victime sunt în stare gravă.

simeon stalpnicul png

"Femeia a suferit leziuni la nivelul capului, abdomenului, toracelui şi bazinului şi fracturi la membrele inferioare. Bărbatul a suferit leziuni la nivelul abdomenului, toracelui şi membrului superior stâng. Ambii sunt în stare gravă. Femeia este instabilă şi medicii fac eforturi ca să o stabilizeze", a declarat în urmă cu câteva minute Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor.

Sergiu Cloboc, şoferul Opelului care a provocat accidentul, a declarat, în exclusivitate pentru „Adevărul de Transilvania”, că tot ce îşi doreşte este ca victimele sale să supravieţuiască.

„Numai să nu moară. E tot ce-mi doresc”, a spus tânărul şofer, aflat în stare de şoc.

„Era verde şi am încercat să-l prind. Eram pe banda din mijloc şi dintr-o dată mi-a apărut în faţă o maşină  Subaru. Am încercat să o evit şi am ajuns peste liniile de tramvai”, a declarat Sergiu Cloboc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net