Doi bărbaţi rătăciţi în Masivul Şureanu, găsiţi de salvamontişti

Ultima actualizare:

    Salvamontiştii i-au găsit pe bărbaţi după câteva ore de căutări
Salvamontiştii i-au găsit pe bărbaţi după câteva ore de căutări

Au plecat la cules de ciuperci şi erau să nu se mai întoarcă acasă. Doi bărbaţi s-au rătăcit duminică seară în Masivul Şureanu. O echipă de salvamontişti şi jandarmi au plecat în căutarea lor şi i-au găsit după câteva ore.

Bărbaţii, dintre care unul în vârstă de peste 70 de ani, erau în stare bună când au fost descoperiţi de către salvatori, transmite romaniatv.net. În zona în care se aflau temperatura era destul de scăzută, iar cei doi riscau să intre în şoc hipotermic dacă nu erau găsiţi cât mai repede.

Bărbaţii au plecat din Luncile Prigoanei împreună cu alte două persoane la cules de ciuperci. La un moment dat, grupul s-a împărţit în două, bărbatul mai în vârstă rămânând mai în spate cu o altă persoană. După ce şi-au dat seama că, odată cu lăsarea întunericului, nu mai ştiu să se întoarcă la cabană, cei doi au cerut ajutorul autorităţilor prin 112.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net