Doi angajaţi ai băncii ar fi furat două milioane de lei în trei ani

Ultima actualizare:

    Benonie Bucurel, unul dintre angajaţii suspecţi
Benonie Bucurel, unul dintre angajaţii suspecţi

Tun! Doi angajaţi ai Băncii Române pentru Dezvoltare (BRD) Iaşi sunt suspectaţi de delapidare, după ce ar fi ieşit din sediu cu două milioane de lei. Suspecţii au fost reţinuţi la finalul săptămânii trecute, dar apoi au fost eliberaţi şi plasaţi sub control judiciar, scrie adevarul.ro.

Furturile de bani din tezaurul BRD ar fi fost comise între 2014 şi 2017. Săptămâna trecută, Serviciul de Investigaţii Criminale a citat la audieri doi angajaţi ai BRD, Benonie Bucurel şi Narcis Eduard Lontcovschi. Potrivit unor surse, angajaţii au fost gestionari în tezaurul BRD Iaşi, loc în care manipulau sume foarte mari de bani şi de unde ar fi ieşit în mod repetat cu suma totală de două milioane de lei. „Au ascuns lipsa acestei sume de bani prin înlocuirea etichetelor originale ale sacilor cu bani cu alte etichete“, au explicat surse judiciare. În iulie 2017, Benonie Bucurel ar fi fraudat şi sistemul informatic al băncii.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net