Doi adolescenți din Ploiești, împușcați în cap cu un pistol cu bile. Incidentul a avut loc în fața unui liceu

Ultima actualizare:

    Copilul nu a putut fi salvat de medici Sursă foto: Arhivă Click!
Copilul nu a putut fi salvat de medici Sursă foto: Arhivă Click!

Doi adolescenţi cu vârste de 16, respectiv 17 ani au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile în faţa unui liceu din Ploieşti, ambii suferind traumatisme cranio-cerebrale.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Prahova, care au intervenit la faţa locului, incidentul a avut loc în faţa liceului UCECOM din Ploieşti.

Echipajele medicale care au intervenit au constatat că cei doi tineri au traumatiame cranio cerebrale suferite prin împuşcare cu pistol cu bile.

”Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizaţi cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercaţie pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploieşt, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile. Exista indicii cu privire la identitatea autorilor, se continua cercetatile pentru depistarea lor”, a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La liceul UCECOM s-a deplasat o echipă complexă de polițiști care urmează să efectueze cercetarea criminalistică la locul faptei.   

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net