Doi adolescenți din Iași au încercat să-și pună capăt zilelor! Cum au fost găsiți în camera unei pensiuni

tentativa_suicid_medicamente.jpg

Doi îndrăgostiți din Iași au vrut să se sinucidă
Foto: pixabay

Doi adolescenți de 18 ani din municipiul Iași au vrut să-și pună capăt zilelor și au elaborat un plan minuțios în acest sens.

Miercuri (6 februarie), la ora 12:14, un tânăr de 18 ani a sunat la 112 și a anunțat că el și prietena lui, tot de 18 ani, au încercată să se sinucidă. Cei doi au ingerat voluntar mai multe medicamente. Tinerii au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Suceava.

Aceștia au înghițit mai multe comprimate de Paracetamol, în încercarea de a-și pune capăt zilelor. Au recurs la acest gest extrem pentru că familiile lor nu erau de acord cu această relație, potrivit stirilekanald.ro. La secţia Urgeţe din cadrul spitalului tinerii au fost diagnosticaţi de către personalul medical cu "intoxicaţie voluntară medicamentoasă".

Polițiștii au deschis dosar penal

Cei doi tineri s-au cazat la o pensiune din Suceava, pe 2 februarie, după ce au plecat de acasă fără să le spună părinților. Mama băiatului a declarat că fiul ei a părăsit de mai multe ori domiciliul, fără să le spună părinților. Băiatul și fata au rămas internați pentru tatament de specialitate. Polițiștii au deschis în cauză dosar penal privind comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1