Doi adolescenţi de 15 ani din Dolj, cercetaţi după ce au omorât o vulpe cu sânge rece

fox-4595670_1920.jpg

Foto Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Doi adolescenţi de 15 ani sunt cercetaţi de poliţiştii doljeni după ce au omorât o vulpe, animalul fiind prins într-un laţ în curtea locuinţei de tatăl unuia dintre băieţi.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în data de 8 decembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Segarcea-Secţia 14 Poliţie Rurală Bârca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul online a fost postat un clip video privind uciderea unei vulpi, de către un tânăr, ce era instigat la săvârşirea faptei de către un alt tânăr care şi filma actul respectiv, potrivit news.ro.

Imaginile au fost postate pe TikTok, însă, de un prieten al adolescenţilor. Internauţii au fost şocaţi când au văzut postarea şi l-au auzit pe tatăl băiatului cum  îşi îndemna copilul să lovească vulpea cu o lopată.  "Mai dă, mă! Mai dă! Dă la vulpiţa cea şirată!", spunea în timp ce fiul ucidea animalul. 
"Poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Segarcea-Secţia 14 Poliţie  Rurală Bârca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul on-line a fost postat un clip video privind uciderea unei vulpi, de către un tânăr, ce era instigat la săvârşirea faptei de către o altă persoană care şi filma actul infracţional.  În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că un minor de 15 ani împreună cu un alt minor de aceeaşi vârstă, ambii din comuna Cârna, ar fi ucis cu un corp contondent o vulpe care fusese prinsă într-un laţ, în curtea locuinţei, de tatăl primului minor, un bărbat, de 42 ani din comuna Cârna. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor fără drept, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora sa se propună soluţie corespunzătoare  prin unitatea de parchet competentă", a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor fără drept.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1