Doctorul, sex cu băieţii pe care îi trata

Ultima actualizare:

Horaţiu Rus (43 de ani) era clientul unei reţele de proxeneţi din Braşov. Membrii grupării racolau minori din medii sărace, pe care îi obligau să întreţină relaţii sexuale de tip homosexual, atât la locuinţele racolatorilor, cât şi în două cluburi private din oraş.

Pe parcursul cercetărilor, anchetatorii au descoperit amănunte halucinante. Doi dintre băieţii minori cu care medicul a făcut sex erau cardiaci şi se aflau sub tratament medical.

Pentru că nu aveau bani să-şi cumpere medicamentele necesare, Rus îi condiţiona, oferindu-le tratamentul în schimbul întreţinerii de raporturi sexuale. Acestea aveau loc fie la domiciliul său, fie la cabinetul lui privat de pe strada Traian.

El a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de viol şi act sexual cu minori. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât una dintre victime a avut chiar o tentativă de sinucidere în urma celor întâmplate.

Colegii medicului de la Spitalul Clinic de Urgenţă Braşov sunt stupefiaţi. Ei spun că Rus este un medic bun, tratează numai pacienţi adulţi la spital şi nu a avut niciodată reclamaţii.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net