Doctorul care a pus silicoanele morţii e de negăsit

Ultima actualizare:

Telefonul la care răspundea întotdeauna a fost închis, iar pe la serviciu nu a mai trecut de aproape o săptămână.

Ieri, reporterul "Click!" a mers la clinica Omini, acolo unde doctorul ieşean activează ca plastician. Am spus asistentelor de la unitatea medicală că sunt un pacient de-al medicului Lucian Popa, moment în care acestea s-au schimbat la faţă. "Ah, încercaţi pe telefonul mobil. Domnul doctor nu e. Nu a fost toată săptămâna la muncă", ne-a zis una dintre angajate.

Ţiganii din clanul Tănase, din care făcea parte şi Mariana Ciubotariu, zisă "Păroasa", sunt supăraţi foc pe medicul Lucian Popa. "Am plătit 2.000 de euro domnului doctor pentru a ne băga fata în mormânt. Ăştia-s medicii de la noi, ne omoară cu zile!", a zis Olga Tănase, mama fraţilor din clanul interlop.

Pe numele medicului Lucian Popa se află în prezent două dosare penale la Poliţia Iaşi. Unul este deschis de autorităţi din oficiu, cu privire la moartea Marianei Ciubotariu, iar cel de-al doilea - ca urmare a unei plângeri făcute de familiei Tănase. În reclamaţia lor, ţiganii dau vina pe Lucian Popa pentru moartea tinerei de 28 de ani.

"Activităţile de cercetare din aceste dosare sunt în desfăşurare", a spus Anca Vâjiac, purtător de cuvânt la Poliţia Iaşi. Până acum, medicul Popa nu a fost chemat de poliţişti pentru a da declaraţii. În Iaşi, se zvoneşte că medicul Lucian Popa ar fi plecat deja din ţară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net