Doctorița care a afirmat că tratează bolnavi de COVID-19 după scheme de tratament proprii, audiată luni la Colegiul Medicilor

Ultima actualizare:

    Întrebată dacă are emoţii pentru ziua în care va fi audiată la Colegiul Medicilor, ea a răspuns negativFoto: arhiva personală
Întrebată dacă are emoţii pentru ziua în care va fi audiată la Colegiul Medicilor, ea a răspuns negativFoto: arhiva personală

Medicul orădean Flavia Groşan, care a afirmat că tratează bolnavi de COVID-19 după scheme de tratament proprii, este aşteptată luni la Colegiul Medicilor Bihor, pentru a fi audiată. Ea susține că susţine că a reclamat-o o colegă, nu pacienţi, şi a respins acuzaţiile de malpraxis. ”Dacă încerci să-ţi pui mintea la contribuţie şi să faci ceva pentru pacient uite cu ce te alegi”, a afirmat Flavia Groşan într-o emisiune TV, afirmând că are parte de ”un val de susţinere”.

În ultimele zile, medicul a avut mai multe postări pe Facebook referitoare la modul în care îşi tratează pacienţii, dar şi în replică la criticile privind abordările în cazul pacienţilor cu COVID.

”Voi, cei care muriţi de grija mea, haideţi azi si mâine in cabinetul meu să vă arăt cum salvez oameni. Chiar aş avea mare nevoie de ajutor. Eu fac consultul, cum numai eu ştiu să-l fac, iar voi să vă ocupaşi cu transmiterea documentelor medicale. Ce ziceţi?PS Uite cum se învârte roata. Ehe, cand eram eu invitată în secţiile ATI...”, a scris Flavia Groşan pe Facebook.

"Nu îmi vine să cred aşa ceva!"

Flavia Groşan a produs un val de critici din partea medicilor după ce a afirmat că îşi consltă pacienţii, inclusiv online, după o schemă de tratament proprie. De cealaltă parte s-au situat numeroşi susţinători ai medicului, care s-au organizat în grupuri pe Facebook şi care susţin că luni se vor afla laColegiul Medicilor Bihor când medicul va fi audiat.

”După atâta muncă, muncă enormă pe care am avut-o, uitaţi-o aici pe Lavinia, asistenta mea, enorm cât am muncit anul ăsta, să fii invitat la Comisia de etică pentru că ţi-a făcut reclamaţie o colegă, nu un pacient, deci nu vorbim de malpraxis, mi s-a părut că trăiesc într-un film american. Nu îmi vine să cred aşa ceva”, a declarat medicul joi seară, la Antena 3.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net