Doamne! Îngeraşul ăsta a fost ucis de câine

Ultima actualizare:

    Luca, alături de unchiul său şi de câinele care i-a curmat viaţa. Tânărul a dispărut de acasă din momentul tragedieiFotografii:maramedia.ro
Luca, alături de unchiul său şi de câinele care i-a curmat viaţa. Tânărul a dispărut de acasă din momentul tragedieiFotografii:maramedia.ro

Ce tragedie a avut loc, luni după-masă, în Sighetu Marmaţiei, Maramureş! Luca, un băieţel frumos, de doar 4 anişori, a murit în chinuri groaznice, după ce câinele familiei a sărit la gâtul lui şi l-a pus la pământ. Patrupedul urmează să fie eutanasiat.

Urlete înfiorătoare s-au auzit, luni după-masă, din curtea unei familii care locuieşte în cartierul Iapa din Sighetu Marmaţiei. Vecinii au alergat într-un suflet să vadă ce se întâmplă. Imaginile au fost crunte! Câinele din curte, un Amstaff (n.r. rasă de luptă) trăgea de băieţelul de 4 ani al familiei, Luca. Micuţul era deja fără suflare, după ce patrupedul îl sfârtecase, pur şi simplu. Bunica le-a spus poliţiştilor ajunşi la faţa locului că micuţul Luca ieşise în curte singur. Nimeni nu s-a gândit că se poate întâmpla ceva, mai ales că se mai jucase cu câinele care aparţine unchiului său, în vârstă de 18 ani. Dar, la un moment dat, animalul a sărit la copil, nu se ştie din ce motiv.

simeon stalpnicul png

„Micuţului i-au fost secţionate traheea şi laringele, decesul survenind la scurt timp în urma atacului. Echipajul Ambulanţei a putut doar să constate decesul victimei”, a declarat directorul medical al Ambulanţei Maramureş, dr. Ioana Cătană. Bunicul băieţelului ieşise din casă, alertat fiind de un vecin care a văzut cum animalul trăgea de copil, şi a încercat să intervină, dar şi el a fost muşcat. 

Copilul se afla în grija bunicilor, întrucât mama sa munceşte în Anglia. Femeia este divorţată de tatăl copilului, care ar fi acasă, în Sighetu Marmaţiei, unde şi lucrează. Câinele aparţine unchiului copilului, care a venit din Italia acasă, în concediu, împreună cu părinţii săi. Patrupedul se află în România din iunie 2016, când a fost adus să păzească gospodăria în lucru a familiei. Potrivit poliţiştilor, câinele, care a fost ridicat pentru a fi eutanasiat, nu fusese declarat nici la asociaţia chinologică, nici la Poliţie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net