Doamna Geta, polițista înjosită pe Facebook, a avut parte de o surpriză din partea colegilor: „Pentru noi este o lecție!”

Ultima actualizare:
Doamna Geta a avut parte de o surpriză de neuitat
Doamna Geta a avut parte de o surpriză de neuitat

O polițistă de 56 de ani a fost înjosită recent pe Facebook, după ce a fost fotografiată în timpul unei misiuni. Doamna Geta de la Brigada Rutieră a fost ținta comentariilor răutăcioase pe rețelele sociale.

Colegii ei au vrut să îi facă o surpriză, după ce femeia a ajuns fără voia ei pe Facebook. Un internaut i-a făcut poză polițistei, fără acordul acesteia, apoi a postat-o pe internet pentru a-și bate joc de ea. Gestul său a fost taxat mai apoi de colegii doamnei Geta, care i-au oferit o lecție internautului, dar și altor oameni fără scrupule, care fotografiază pe ascuns persoane și le denigrează pe rețelele sociale.

Aceștia i-au organizat polițistei o primire minunată la serviciu, la o zi după Doamna Geta s-a dus plângând la comandant. Toți polițiștii au așteptat-o cu flori și au aplaudat-o pe femeia care a fost atacată pe nedrept de internauți. 

Povestea ei a fost relatată pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne, acolo unde colegii femeii au declarat că aceasta este o lecție pentru toți agenții. De această dată, Doamna Geta a primit mii de mesaje de susținere din partea utilizatorilor Facebook. Polițista cu o carieră de 27 de ani în spate a trecut prin mari suferințe pentru a deveni mamă, iar colegii o laudă pentru personalitatea blândă de care a dat dovadă în toți acești ani.

Doamna Geta a fost denigrată pe internet din cauza aspectului său fizic


    Doamna Geta a avut parte de o surpriză de neuitatFoto: MAI
Doamna Geta a avut parte de o surpriză de neuitatFoto: MAI

„A doua zi, a venit mai devreme, sperând să treacă neobservată. La intrare, însă, a fost oprită de un coleg.

- Sărut mâna, doamna Geta! Vă rog să mergeți în curte. Vă așteaptă cineva!Surpriza a fost una deosebită. Toată tura de serviciu o aștepta acolo. Un coleg i-a oferit un buchet de flori.

- Doamna Geta, ne e dor de salutul dumneavoastră! Vă rugăm, puteți să ne salutați ca și până acum!- Bună dimineața, copii! Aveți nevoie de ceva? le-a răspuns ea emoționată.. aproape plângând, dar de data asta de fericire....- De dumneavoastră avem nevoie, doamna Geta!”, acesta este o parte din mesajul postat de MAI pe Facebook. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au vorbit și despre faptul că Doamna Geta a fost denigrată pe internet din cauza aspectului fizic.

„Au fost mulți care au denigrat-o și au înjosit-o, necunoscându-i povestea. Această femeie și-a dorit cu ardoare un copil. Timp de 6 ani a urmat un tratament care i-a afectat metabolismul și i-a adus această stare fizică. Dar nu regretă absolut nimic! Pentru că tratamentul i-a mai adus ceva, o fiică de care este foarte mândră.Și mai e ceva de menționat, deși ar putea să iasă la pensie, la cei 56 de ani pe care îi are, doamna Geta vine în fiecare zi la serviciu cu aceeași pasiune și cere inclusiv să ajute în misiunile din stradă. Pentru noi, doamna Geta este o lecție.Pentru voi ce e?", se arată în mesajul postat de Ministerul Afacerilor Interne. 

image
image
image
image
image
image
pensionar jpg
bebelus jpg
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net