Divorțuri bombă în showbiz. Ei și-au spus adio în 2015

Ultima actualizare:

    Mai multe cupluri au decis să-și spună ”adio” din diverse motive
Mai multe cupluri au decis să-și spună ”adio” din diverse motive

S-au iubit, s-au căsătorit și au adus pe lume copii. Cu toții păreau a avea familii închegate pe care doar moartea le va putea despărți. Ei bine, nu a fost așa. De bunăvoie au ales să-și spună adio și să o ia de capăt. Click! vă prezintă cele mai controversate divorțuri ale anului 2015.

Să ai bani nu înseamnă să fii fericit. Ne-a demonstrat-o cuplul Dan și Carmen Adamescu. După 12 ani de căsnicie, unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la 730 de milioane de euro, a rămas singur în 2015.

Dan Adamescu, părăsit că a fost infidel 

simeon stalpnicul png

Soția lui a vrut să redevină o femeie liberă după ce a afla că milionarul o înșeală. În cererea de divorț reclamanta a susținut că soțul ei ar fi fost în excursii în Insulele Cayman și în Cuba, unde ar fi fost însoțit de mai multe doamne.

Ba chiar, ar fi avut relații extraconjugale cu o maseuză, dar și cu o persoană din conducerea companiei de asigurări Astra. Ea vrea să fie despăgubită cu zece milioane de euro, dar cere și jumătate din averea familiei.

Maria Marinescu nu a vrut să fie măritată cu un pușcăriaș

simeon stalpnicul png

În vara acestui an, un alt cuplu celebru s-a destrămat. Vorbim despre Maria Marinescu și Frank Colin. Destinul i-a adus într-o situație limită.

S-au căsătorit în 2010, dar după trei ani omul de afaceri de origine franceză a ajuns la pușcărie în Franța, fiind acuzat de trafic de droguri.

Maria nu a dorit să-l mai aștepte, astfel că i-a cerut divorțul, iar acum este o femeie liberă. ”Așa a fost să fie, să ne despărțim. Maria este femeia cu care m-am însurat, este mama copilului meu”, a declarat Frank.

Cei doi au un băiețel, pe Levyn, în vârstă de 5 ani, care este crescut de mama lui. Tatăl îi plătește o pensie de întreținere de 243 de lei lunar, până la majorat.

Cel mic va păstra legătura cu tatăl lui pe întreaga perioadă a detenției, creatoarea de modă angajându-se să-l ducă o dată la două luni în vizită la părintele său.

Roxana Ilie, divorțată cu 4 ani de mariaj

simeon stalpnicul png

Tot la jumătatea anului 2015, fotomodelul Roxana Ilie s-a despărțit de soțul ei, milionarul Mihai Pleșea. Au fost împreună zece ani: șase ani ca iubiți și încă patru ca soț și soție.

Vestea i-a șocat pe apropiații celor doi, cu atât mai mult cu cât, ei declarau că doresc să-și mărească familia și să facă un copil.

Se pare că tânăra, de 25 de ani, și Mihai Pleșea, de 34 ani, nu se mai înțelegeau. Asta după ce frumoasa vedetă a aflat că bărbatul o înșeală.

Acesta ar fi fost de altfel motivul separării, spun gurile rele, care îl acuză pe milionar de mai multe escapade.

Lorena și Trică, divorț după 16 ani

simeon stalpnicul png

Lorena și Eugen Trică îngroașă randurile vedetelor care au ales să divorțeze. Separarea oficială s-a produs în 11 mai.

“La noi nu s-a pus problema de infidelitate. Nici eu nu am fost genul de sotie care sa caut prin buzunare, să citesc sms-uri. Poate m-a înșelat, nu știu asta, dar eu nu am simțit. La noi s-a deteriorat relația pe parcurs, divorțul a fost o decizie atent cântărită”, a mărturisit Lorena, care este mama a doi băieți: unul de 16 ani ani, iar altul de 11 ani.

Cei doi aui divorțat după 17 ani de căsnicie. La doar o lună după divorț, Trică s-a afișat la brațul unei domnișoare. Este vorba de Roxana, un model care a defilat și în unele dintre galele organizate de Lorena.  

Dana Săvuică a plecat de acasă

simeon stalpnicul png

Dana Săvuică (45 de ani) a spus ”da” în fața altarului în urmă cu 25 de ani. Au trecut mulți ani în care a lăsat să pară că este o femeie fericită, dar în toamna acestui an au apărut zvonuri cum că fostul manechin a redevendit burlăciță.

Chiar ea a recunoscut că s-a separat de soțul său, Răzvan Stanciu (48 de ani) și că au vândut casa din Pipera în care locuiau, împreună cu fiica lor Julie, de 22 de ani.

Dar nu a vorbit nici un moment că ar fi depus actele de divorț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net