Disturbed, pentru prima dată în România

Trupa americană de heavy metal Disturbed va concerta în premieră în România la data de 27 iunie. Cu 7 albume la activ, dintre care 5 au debutat pe prima poziţie în Billboard 200, formaţia a strâns până acum 25 de Discuri de Platină şi 13 Discuri de Aur.

Spectacolul va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti, iar preţurile pornesc de la 139 de lei în presale până la 280 de lei VIP la intrare.

Tom Jones cântă la Cluj-Napoca

„Delilah”, „If I only knew”, „Kiss” sau „It’s not unusual” sunt doar câteva dintre hiturile lui Tom Jones care se vor auzi pentru prima dată live, cântate de el, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca. Artistul britanic cu o carieră muzicală de peste cinci decenii vine în România pentru un show de excepţie, care va avea loc miercuri, 26 iunie, de la ora 18.00. Preţul biletelor porneşte de la 145 de lei şi ajunge la 475 de lei. 

Bogdan Ioan îi aduce un tribut lui Michael Jackson

Bogdan Ioan, câştigătorul emisiunii „Vocea României” în 2018, creează un eveniment de anvergură prin care îi va aduce un tribut lui Michael Jackson, artistul care l-a inspirat atât de mult, chiar în ziua în care se împlinesc 10 ani de la moartea acestuia. Marţi, 25 iunie, la Fratelli Studios, de la ora 21.00, Bogdan va oferi un show complex, care va dura o oră şi jumătate şi care va conţine multe momente spectaculoase de muzică, dans, coregrafii ample, band live, dar şi proiecţii video şi efecte speciale. Biletele costă 69, 100 sau 120 de lei.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1