Discuţie halucinantă între Mircea Dinescu şi Andreea Pora, la TV: «Tu eşti de dreapta de-l lingi în c*r pe Băsescu?» VIDEO

Ultima actualizare:

    Mircea Dinescu şi Andreea Pora (Foto: Arhivă)
Mircea Dinescu şi Andreea Pora (Foto: Arhivă)

Poetul Mircea Dinescu a avut o ieşire nervoasă, joi seara, în direct la Realitatea TV, după o dezbatere aprinsă cu jurnalista Andreea Pora. Discuţia despre protestele din Piaţa Universităţii a degenerat într-un schimb de jigniri.

Pora l-a acuzat pe Dinescu de ipocrizie, insinuând că este un „moşier” care se preface că îi pasă de popor. „Tu ori eşti de dreapta, ori eşti de stânga? Tu eşti ca Iliescu, el m-a făcut pe mine «moşier». Eşti comunistă, de ce mă faci pe mine «moşier»?”, a spus Dinescu.

Replica Andreei Pora nu s-a lăsat aşteptată: „Nu sunt comunistă, dar nici nu-mi plac «vopsiţii» ăştia care plâng pe umărul săracilor”.

Această remarcă l-a înfuriat pe Dinescu, care nu a putut să-şi stăpânească cuvintele.

„Adică, trebuie să ai ciorapii rupţi în picioare ca să fii de stânga? Atât de fraieră eşti tu? E plină Europa de intelectuali normali care sunt de stânga şi o duc foarte bine, stau în centrul Berlinului. Dar când te văd pe tine la Cotroceni, la dineurile lui Băsescu... tu eşti de dreapta de-l lingi în c*r pe Băsescu?”, a răbufnit poetul.

Dinescu s-a văzut nevoit să "rectifice" afirmaţia după ce moderatoarea i-a atras atenţia că a sărit calul.

„Nu-l linge în c*r, doar îl laudă. Fiica lui Băsescu are un apartament de un milion de euro. Fratele lui e milionar în euro, aialaltă e la Bruxelles. Eu am 100.000 de euro datorie la bancă. Aşa exploatator cum spui tu că sunt, eu sunt plin de datorii la bănci, pentru că am vrut să construiesc ceva în ţara asta”, a spus Dinescu, care a fost acuzat de Pora că ar fi „sluga lui Vanghelie”.„Eşti mestecătorul în ciorbă al lui Vanghelie pe 30.000 de euro”, a spus Pora.

Replica nu s-a lăsat aşteptată.„Eşti nesimţită! Eu sunt un om liber, mă întâlnesc şi cu Vanghelie şi cu tine, care eşti antipatică de la natură”, a afirmat Dinescu.

Această replică a umplut paharul, iar Andreea Pora s-a ridicat şi a părăsit studioul.

„La revedere! Du-te la Băsescu, pupă-l în c*r!”, i-a urat Dinescu.

simeon stalpnicul png

Vezi mai jos înregistrarea emisiunii!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net