Directorul școlii dădea lecții de sex cu banana. Pozele l-au costat funcția

Ultima actualizare:

    Un director de şcoală dă lecţii de sex pe malul apei
Un director de şcoală dă lecţii de sex pe malul apei

Directorul unei şcoli din comuna Berleşti, judeţul Gorj, a fost nevoit să demisioneze după ce în presă au apărut fotografii indecente postate chiar de el, pe pagina sa de socializare.

Învăţătorul apare în poze jucându-se cu o banană, făcând gesturi cu vizibilă tentă sexuală, chiar pornografică. Chiar dacă Miron Chişamera, fostul director, spune că imaginile erau vechi de câţiva ani, ele au fost văzute de sute de localnici din Berleşti, printre care se numărau şi elevii săi. 

Până la acest incident,  Miron Chişamera era  un învăţător respectat
Până la acest incident, Miron Chişamera era un învăţător respectat

Localnicii din Berleşti au fost uimiţi de gesturile directorului şcolii. Emanoil Paschia, fost profesor de biologie şi fost coleg de catedră cu acesta, a spus că gesturile obscene ale directorului şcolii nu sunt potrivite cu funcţia lui. „Este un lucru nepotrivit pentru un cadru didactic. Sunt nişte gesturi obscene. Am rămas surprins, pentru că l-am avut elev. Îl ştiam ca pe un băiat retras. Nu ştiu ce e cu el de a postat aşa ceva. Nu ştiu ce a fost în mintea lui. Nu este ceva normal pentru un cadru didactic care se ocupă cu educarea copiilor. La nivel de comună, suntem toţi prieteni pe Facebook. În cadrul colectivului, era un tip ruşinos. Toţi am fost surprinşi de gestul lui“, spune Paschia, citat de adevarul.ro.

Iată fotografiile indecente  pe care învăţătorul a uitat  să le şteargă din contul  său de Facebook
Iată fotografiile indecente pe care învăţătorul a uitat să le şteargă din contul său de Facebook

După discuţii cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Miron Chişamera şi-a dat vineri demisia din funcţia de director. Va rămâne totuşi învăţător la Şcoala Gimnazială din Lihuleşti. „Din cauza pozelor apărute în presă, am luat decizia să îmi dau demisia din funcţia de director al şcolii. Acele poze au fost făcute cu opt-nouă ani în urmă, cred, şi erau făcute la o petrecere privată. Au fost găsite pe Facebook, pe profilul meu. Sunt ale mele. Nu le-am mai verificat şi nu m-am gândit că cineva poate să-mi facă rău pentru nişte poze. Vreau să-mi cer scuze. Sunt titular în învăţământ din anul 2008 cu nota 9,10”, a spus Chişamera, care face parte şi din corpul experţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean. 

Conducerea Inspectoratului Şcolar speră ca asemenea cazuri să nu se mai întâmple. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net