Directorul școlii dădea lecții de sex cu banana. Pozele l-au costat funcția

banana-8956164615615.jpg

poze, banana, director, demis, scoala
Un director de şcoală dă lecţii de sex pe malul apei

Directorul unei şcoli din comuna Berleşti, judeţul Gorj, a fost nevoit să demisioneze după ce în presă au apărut fotografii indecente postate chiar de el, pe pagina sa de socializare.

Învăţătorul apare în poze jucându-se cu o banană, făcând gesturi cu vizibilă tentă sexuală, chiar pornografică. Chiar dacă Miron Chişamera, fostul director, spune că imaginile erau vechi de câţiva ani, ele au fost văzute de sute de localnici din Berleşti, printre care se numărau şi elevii săi. 

banana-2-9465151515.jpg

poze, banana, director, demis, scoala
Până la acest incident, Miron Chişamera era un învăţător respectat

 

Localnicii din Berleşti au fost uimiţi de gesturile directorului şcolii. Emanoil Paschia, fost profesor de biologie şi fost coleg de catedră cu acesta, a spus că gesturile obscene ale directorului şcolii nu sunt potrivite cu funcţia lui. „Este un lucru nepotrivit pentru un cadru didactic. Sunt nişte gesturi obscene. Am rămas surprins, pentru că l-am avut elev. Îl ştiam ca pe un băiat retras. Nu ştiu ce e cu el de a postat aşa ceva. Nu ştiu ce a fost în mintea lui. Nu este ceva normal pentru un cadru didactic care se ocupă cu educarea copiilor. La nivel de comună, suntem toţi prieteni pe Facebook. În cadrul colectivului, era un tip ruşinos. Toţi am fost surprinşi de gestul lui“, spune Paschia, citat de adevarul.ro.

banana-3-215456651451.jpg

poze, banana, director, demis, scoala
Iată fotografiile indecente pe care învăţătorul a uitat să le şteargă din contul său de Facebook

 

După discuţii cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Miron Chişamera şi-a dat vineri demisia din funcţia de director. Va rămâne totuşi învăţător la Şcoala Gimnazială din Lihuleşti. „Din cauza pozelor apărute în presă, am luat decizia să îmi dau demisia din funcţia de director al şcolii. Acele poze au fost făcute cu opt-nouă ani în urmă, cred, şi erau făcute la o petrecere privată. Au fost găsite pe Facebook, pe profilul meu. Sunt ale mele. Nu le-am mai verificat şi nu m-am gândit că cineva poate să-mi facă rău pentru nişte poze. Vreau să-mi cer scuze. Sunt titular în învăţământ din anul 2008 cu nota 9,10”, a spus Chişamera, care face parte şi din corpul experţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean. 

Conducerea Inspectoratului Şcolar speră ca asemenea cazuri să nu se mai întâmple. 

Loading...
 
 

Citește și

 • camera de spionaj stilou

  Un director de școală primară a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare pentru că a pus o cameră de spionaj sub formă de stilou în toaleta școlii.

 • andrei dragia, director sc horticola sa

  Limbaj de mahala folosit de directorul de la SC Horticultura SA, societate aflată în subordinea Primăriei Timişoara! Un locuitor din oraşul de pe Bega a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare a discuţiei purtate cu Andrei Drăgilă, şeful de la Horticultura, care intrat cu BMW-ul proprietate personală într-o zonă interzisă. Directorul a fost filmat în timp ce îl face pe timişorean „nebun”, iar când este întrebat de unde a avut bani de X5, Drăgilă răspunde: „De la mă-ta!”.

 • profesoara engleza incurcata de intrebarea reporterului

  Căldura, bat-o vina! La mitingul cadrelor didactice de la începutul săptămânii, o profesoară de engleză a uitat, sub soarela arzător, tot ce predă de 16 ani, iar întrebarea reporterului a fost un test pe care l-a picat cu brio. Încurcată, femeia s-a scuzat că îi este rău, deşi dacă ar fi purtat dialogul în limba maternă sigur ar fi fost în mare formă.

 • profesoara sex

  O profesoară care a recunoscut că a avut relații sexuale cu trei dintre studenții ei s-a apărat spunând că a avut o legătură cu unul dintre ei pentru a-l ajuta să-și îmbunătățească notele.