Directorul Penitenciarului Târgşor a fost jefuit în cinci minute

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Directorul Penitenciarului de Femei Târgşor, Florin Stanciu a cărui maşină a fost spartă, joi seară, a declarat că deţinea legal pistolul Glock care i-a fost furat şi că nu ştie câţi bani avea în borseta luată de hoţi, iniţial reprezentanţii Poliţiei anunţând că în borsetă erau 7.000 de euro, relatează corespondentul Mediafax.

În urma furtului, directorul Penitenciarului de Femei Târgşor din judeţul Prahova, comisar-şef Florin Stanciu, a fost audiat la Poliţie, în noaptea de joi spre vineri, relatând împrejurările în care i-a fost spartă maşina, transmite corespondentul MEDIAFAX. Acesta a contrazis informaţiile furnizate iniţial de anchetatori care furnizaseră suma de 7.000 de euro drept paguba produsă să comisar. Şi despre perioada cât a lipsit de la maşină Florin Stanciu a oferit o altă variantă decât cea anunţată iniţial de Poliţie.

El a recunoscut că i-a fost furată o borsetă cu bani, dar că nu ştie despre ce sumă este vorba, precum şi un pistol Glock pe care îl deţinea legal.

"Am găsit geamul maşinii spart şi bunurile sustrase din maşină. Am parcat autoturismul în faţa curţii unui prieten, am intrat să vorbesc cu el şi după cinci minute am constatat că mi-a fost spartă maşina şi mi-a fost furată borseta. Nu ştiu ce sumă de bani era, aveam bani la mine. Arma care mi-a fost furată este a mea, este deţinută legal. Poliţia a intervenit cu operativitate, se fac cercetări şi voi reveni cu alte detalii la finalizarea acestora", a declarat, la ieşirea de la Poliţie, directorul Penitenciarului de Femei Târgşor.

Criminaliştii au luat amprente de pe maşina spartă

simeon stalpnicul png

Filtrul a fost instituit la toate ieşirile din oraş

simeon stalpnicul png

Poliţiştii dâmboviţeni continuă cercetările în acest caz, la ieşirile din municipiul Târgovişte fiind instituite filtre pentru prinderea autorilor furtului.

"Ancheta este în curs de desfăşurare, sub coordonarea procurorului de caz. S-a încheiat cercetarea la faţa locului, iar filtrele rutiere la intrările şi ieşirile din oraşul Târgovişte sunt menţinute în cursul acestei zile", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.

Maşina şefului Penitenciarului de Femei Târgşor a fost spartă, joi, pe o stradă din Târgovişte, iar reprezentanţii Poliţiei afirmau că din autoturism au fost furate o borsetă cu 7.000 de euro şi un pistol Glock de calibru 9 milimetri cu două încărcătoare a câte 17 cartuşe, precum şi actele de identitate ale bărbatului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, furtul a avut loc în faţa unui imobil de pe strada Tighina din municipiul Târgovişte, unde comisarul şef Florin Stanciu, în vârstă de 45 de ani, originar din comuna Tătărani, judeţul Dâmboviţa, a intrat pentru scurt timp.Din primele cercetări ale poliţiştilor rutieri a reieşit că bărbatul îşi parcase autoturismul pe care l-a încuiat, iar ulterior a intrat în clădirea de pe strada Tighina pentru aproximativ 20 de minute.

Ulterior, şeful Penitenciarului de Femei Târgşor a revenit la autoturism pentru a-şi continua deplasarea, moment în care a constatat că geamul din dreapta spate al maşinii Volkswagen Golf era spart, iar din interior lipseau o borsetă în care erau 7.000 de euro şi un pistol Glock, de calibru 9 milimetri, cu două încărcătoare a câte 17 cartuşe, precum şi actele de identitate ale bărbatului, spuneau reprezentanţii Poliţiei.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net