Directorul Crucii Roşii Neamţ, diagnosticat cu coronavirus, a murit la 64 de ani

Ultima actualizare:

    Florin Pîclea a pierdut lupta cu virusul ucigaş Foto Arhivă personală
Florin Pîclea a pierdut lupta cu virusul ucigaş Foto Arhivă personală

Directorul filialei Neamţ a Crucii Roşii, Florin Pîclea, diagnosticat cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni, a murit, duminică. Pîclea a condus timp de 18 ani Crucea Roşie Neamţ.

După 26 de ani de activitate în domeniul industrial, Florin Pîclea a preluat conducerea Filialei Neamţ a Crucii Roşii Române în anul 2002, acolo unde a activat până în ultima zi. Duminică, 31 mai, familia și colegii săi au primit cea mai cruntă veste. Florin a pierdut lupta împotriva noului virus. 

”Am primit cu adâncă tristeţe vestea trecerii la cele veşnice, astăzi în jurul orei 12:00, la vârsta de 64 de ani, a colegului nostru Florin Pîclea, cel care timp de 18 ani a fost directorul Filialei Neamţ a Crucii Roşii Române. Domnul Florin Pîclea a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Judeţean Neamţ. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat şi cu diabet”, a transmis, duminică, Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roşii Române.

”În calitate de director a organizat activitatea umanitară la nivelul judeţului Neamţ, dezvoltând numeroase activităţi în beneficiul celor mai vulnerabile persoane. În aceste momente triste pentru familie, colegi, voluntari şi pentru toţi cei care l-au cunoscut şi preţuit, le adresăm tuturor condoleanţe şi îi încredinţăm de întreaga compasiune a întregului colectiv al Crucii Roşii Române. Astăzi, Crucea Roşie Română a mai pierdut un membru al marii noastre familii”, a mai transmis directorul Crucii Roşii.

Bilanț coronavirus România 

Alte şapte decese provocate de coronavirus au fost anunţate duminică. Bilanţul a ajuns la 1.266. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 124 de noi cazuri de îmbolnăvire, numărul total ridicându-se la 19.257. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România a înregistrat duminică cel mai mic număr de cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19, fiind totodată şi cel mai scăzut număr de cazuri în terapie intensivă, el precizând că suntem pe o pantă descendentă a îmbolnăvirilor.

image
image
image
image
image
image
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net