Directorul Aeroportului Iași, testat pozitiv pentru SARS-CoV-2. Se afla în timpul unei ședințe când a primit confirmarea

Ultima actualizare:

    Directorul Aeroportului din Iași se afla într-o ședință atunci când a aflat că este infectat cu SARS-CoV-2
Directorul Aeroportului din Iași se afla într-o ședință atunci când a aflat că este infectat cu SARS-CoV-2

Directorul Aeroportului Iaşi, Cătălin Bulgariu, a fost depistat cu COVID-19, el aflând rezultatul testului în timp ce se afla la o şedinţă a PSD Iaşi. În total, trei angajați ai aeroportului au fost testați pozitiv pentru noul virus.

Directorul Aeroportului din Iaşi, Cătălin Bulgariu, s-a îmbolnăvit de COVID-19, în total fiind trei persoane din cadrul aeroportului care au contactat virusul.

”Sunt trei persoane confirmate pozitiv, printre care şi directorul general. A fost demarată o anchetă epidemiologică”, a declarat Anca Burniche, purtător de cuvânt la Aeroportul din Iaşi.

Directorul aeroportului se afla în timpul unei ședinte atunci când a primit diagnosticul 

Surse din cadrul PSD Iaşi afirmă că directorul aeroportului ieşean a primit rezultatul testului marţi seară, în timp ce se afla la o şedinţă de partid. Aceleaşi surse au precizat că Bulgariu purta mască şi că ar fi părăsit locul imediat după ce a aflat că a fost depistat pozitiv. La şedinţa filialei municipale PSD Iaşi au participat mai mulţi parlamentari social-democraţi, informează News.ro.

Directorul aeroportului ar fi fost prezent și duminică seara la sediul PSD, la închiderea urnelor. Alături de el s-au aflat și alți reprezentanți social-democrați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net