Directorul adjunct al Casei Judeţene de Pensii Bihor, fotografiat în ipostaze intime

Ultima actualizare:

O poveste de dragoste cusută cu aţă albă s-a desfăşurat în ultimele două săptămâni între orădeanul Ioan Pantea, membru marcant al PDL Bihor, ajuns la venerabila vârstă de 62 de ani, şi mult mai tânara Loredana I., în vârstă de 37 de ani, femeie căsătorită şi mamă a trei copii.

Povestea celor doi s-a sfârşit cu un e-mail transmis tocmai de către protagonista acestei idile, către redacţia „Adevărul": „În calitate de amantă vreau sa fac publice cateva fotografii cu Ioan Pantea, făcute într-o cameră de hotel la rugăminţile lui, în ipostaze compromiţătoare".

 Loviţi de Cupidon

Contactată telefonic, Loredana ne-a povestit despre aventura sa cu Ioan Pantea, bărbat căsătorit, tată şi bunic respectabil.  „Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe www.ecupidon.ro, în urmă cu o lună. Acum două săptămâni ne-am întâlnit prima dată. A trimis după mine un Audi. Am fost împreună de câteva ori, la Hotel Padiş, însă a aflat soţul meu şi acum vreau să pun capăt relaţiei, dar nu pot fiindcă el îmi scrie mereu şi îmi tot oferă bani şi cadouri", a relatat Lori - cum o alintă iubăreţul sexagenar. Întrebată de ce vrea să facă publice amănunte atât de intime despre viaţa sa sexuală, femeia a spus că speră că astfel va reuşi să scape de amant şi că îşi va putea salva căsnicia.

„Am mai multe imagini compromiţătoare, pe care vi le pun la dispoziţie contra sumei de 2.000 de euro", s-a oferit Loredana, iar că dovadă că nu minte ne-a trimis o singură fotografie, în care apare ea şi Ioan Pantea, probabil după o partidă de sex.

 Împăcare

Ioan Pantea, fost director la Petrom în Bihor, fost consilier local şi în prezent director adjunct la Casa Judeţeană de Pensii Bihor, a acceptat să discute despre relaţia sa cu tânăra Loredana. Dacă la început a negat idila, ulterior a recunoscut, spunând că ar fi victima unui şantaj. „Am primit SMS-uri şi mail-uri în care ea şi soţul ei mă ameninţau că vor face publice fotografiile, dacă nu îi dau bani şi cercei de aur", a spus Pantea, căruia nu îi vine să creadă că, la vârsta sa, a căzut victima unei asemenea escrocherii. Ameninţându-l pe soţul femeii că va depune o plângere de şantaj la parchet, acesta a reuşit să îl convingă pe bărbat să renunţe la planurile de răzbunare.

Contactat ulterior de reporterul Click, Gheorghe I., soţul femeii, a spus că s-a răzgândit în privinţa lui Pantea. „Nu ar merita ce urma să i se facă. Scopul nu a fost să-l şantajez, ci să mă răzbun că s-a simţit bine cu nevasta mea", a spus Gheorghe I., care aflat de aventura nevestei în urmă cu două zile, când a prins-o vorbind pe messenger cu amantul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net