Directoarea bătăușă, fără sutien în fața procurorilor!

Ultima actualizare:

    Ioana Neagu, în momentul în care a fost scoasă de la audieriFoto: Click!
Ioana Neagu, în momentul în care a fost scoasă de la audieriFoto: Click!

Ioana Neagu, directoarea care îi bătea pe copii la grădiniță, a sperat să-i impresioneze pe procurori cu nurii care i se zăreau prin bluza de mătase pe care a purtat-o la audieri. Dacă asta i-a fost intenția, n-a reușit, întrucât ea fost reținută.

Săltată de polițiști, miercuri după-amiază, Ioana Neagu directoarea grădiniței „Flipper” din cartierul bucureștean Cotroceni, a ajuns, spre seară în cătușe.

Nu se aștepta oare să fie reținută? A sperat oare că, dacă nu poartă sutien, procurorii se vor lăsa „duși de val” și o vor ierta? Sau s-a gândit că va fi dusă după gratii și, oricum, nu va fi lăsată să poarte sutien în celulă?

Cert este că, la ieșirea de la audieri, miercuri seară, Ioana Neagu le-a oferit tuturor o imagine foarte sexy, întrucât prin bluza fină, de mătase i se zăreau nurii și forma sânilor.

Joi, directoarea bătăușă va fi prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzată de rele tratamente aplicate minorului.

Directoarea bătăuşă a ajuns pe mâna polițiștilor, după ce câțiva părinți de la grădinița pe care o conducea s-au plâns că le-a bătut copiii. De altfel, Ioana Neagu a fost surprinsă de camerele de supraveghere din interiorul unității, în timp ce îi agresa pe micuți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net