Directoarea bătăușă, fără sutien în fața procurorilor!

directoare_gradinita_sutien.jpg

directoare
Ioana Neagu, în momentul în care a fost scoasă de la audieri
Foto: Click!

Ioana Neagu, directoarea care îi bătea pe copii la grădiniță, a sperat să-i impresioneze pe procurori cu nurii care i se zăreau prin bluza de mătase pe care a purtat-o la audieri. Dacă asta i-a fost intenția, n-a reușit, întrucât ea fost reținută.

Săltată de polițiști, miercuri după-amiază, Ioana Neagu directoarea grădiniței „Flipper” din cartierul bucureștean Cotroceni, a ajuns, spre seară în cătușe.

Nu se aștepta oare să fie reținută? A sperat oare că, dacă nu poartă sutien, procurorii se vor lăsa „duși de val” și o vor ierta? Sau s-a gândit că va fi dusă după gratii și, oricum, nu va fi lăsată să poarte sutien în celulă?

Cert este că, la ieșirea de la audieri, miercuri seară, Ioana Neagu le-a oferit tuturor o imagine foarte sexy, întrucât prin bluza fină, de mătase i se zăreau nurii și forma sânilor.

Joi, directoarea bătăușă va fi prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzată de rele tratamente aplicate minorului.

Directoarea bătăuşă a ajuns pe mâna polițiștilor, după ce câțiva părinți de la grădinița pe care o conducea s-au plâns că le-a bătut copiii. De altfel, Ioana Neagu a fost surprinsă de camerele de supraveghere din interiorul unității, în timp ce îi agresa pe micuți.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1