Dinu Patriciu va fi înmormântat la Bucureşti

Ultima actualizare:

    Cel mai bogat român s-a stins, marţi, la Londra. Omul de afaceri, în vârstă de 64 de ani, a fost răpus de cancerFoto: Adevărul
Cel mai bogat român s-a stins, marţi, la Londra. Omul de afaceri, în vârstă de 64 de ani, a fost răpus de cancerFoto: Adevărul

Familia Patriciu confirmă, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că omul de afaceri Dinu Patriciu va fi înmormântat la Bucureşti, la o dată şi într-un loc care vor fi făcute publice în perioada următoare. Iniţial, se părea că omul de afaceri va fi înmormânta la Londra.

"Îi informăm pe toţi cei care i-au fost apropiaţi că funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc în Bucureşti la o dată şi într-un loc care vor fi comunicate de îndată ce formalităţile vizând aducerea trupului său neîsufleţit din Marea Britanie în România se vor finaliza", se spune în comunicatul familiei Patriciu.

Familia Patriciu îşi exprimă, din nou, dorinţa ca despărţirea de omul de afaceri să aibă loc "în condiţii de maximă sobrietate şi decenţă".

"În acelaşi timp, îi rugăm pe reprezentanţii presei, a căror nevoie de a fi informaţi o înţelegem şi o respectăm, să dea dovadă de decenţă şi să se abţină de la exercitarea de presiuni asupra mamei îndurerate a lui Dinu Patriciu, în scopul obţinerii diferitelor detalii. Rugăm insistent să nu mai fie deranjată nici cu apeluri telefonice şi nici prin solicitări făcute la domiciliu", spune familia Patriciu.

Totodată, familia Patriciu mulţumeşte tuturor celor care, până în prezent, şi-au manifestat durerea faţă de decesul omului de afaceri, compasiunea faţă de rudele acestuia, precum şi interesul de a participa la ceremonia funerară.

Dinu Patriciu a murit la vârsta de 64 de ani, pe 19 august, într-o clinică londoneză.

"Dinu Patriciu a murit înconjurat de membrii familiei, în urma unei infecţii pulmonare, pentru care fusese spitalizat în ultimele zile", potrivit unui comunicatul transmis la momentul respectiv de familia Patriciu.

Conform comunicatului, funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc în cercul restrâns al familiei.

"Pe această cale, familia face un apel îndoliat la respectarea dorinţei defunctului, ca ultimul său drum să ocolească neînţelegerile, lipsa de decenţă şi agresivitatea de care acesta a avut prea mult parte în ultimii ani de viaţă şi suferinţă", se mai spunea în comunicatul familiei Patriciu.

Dinu Patriciu suferea de mai mulţi ani de cancer. În decembrie 2012, el a fost supus unui transplant de ficat.

Mihai Voiculescu a mai spus că Patriciu a murit la Spitalul Royal Free din Londra, cel mai probabil din cauza unei infecţii după transplantul de ficat.

Dinu Patriciu, fondator al PNL şi cel care a înfiinţat Rompetrol, cea mai mare afacere privată construită şi vândută vreodată de un antreprenor român, a fost prezent patru ani consecutiv în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net