Dinu Damaschin mânca pe ascuns în arest?

Ultima actualizare:
Dinu Damaschin şi-a făcut apariţia la nunta  surorii Monicăi Gabor.  Atunci era cu circa  35 de kilograme mai gras
Dinu Damaschin şi-a făcut apariţia la nunta surorii Monicăi Gabor. Atunci era cu circa 35 de kilograme mai gras

Medicii legişti au constatat că interlopul Dinu Damaschin, care a murit pe 17 februarie în sala de judecată a Tribunalului Bacău, a mâncat pe tot parcursul arestării preventive. Autointitulatul tată al Monicăi Gabor, judecat pentru proxenetism şi trafic cu minore susţinea că se află în greva foamei.

Marcel Bădără, şeful Serviciului de Medicină Legală Bacău, este convins că interlopul a mâncat şi a băut apă pe tot parcursul refuzului de hrană declarat.

„Avea ţesuturi musculare normale şi pot afirma că nu făcuse greva foamei. Şi apă băuse. Avea pe abdomen un strat adipos de patru-cinci centimetri.

Păi, un om care susţine că nu a mai mâncat deloc de pe 22 decembrie anul trecut nu arată aşa", a declarat Marcel Bădără (foto stânga).

Medicul legist susţine că moartea lui Damaschin a survenit în urma unei insuficienţe cardio-respiratorii cu edem pulmonar.

El a mai adăugat că, la autopsie, s-a mai constatat că acesta avea o hepatită veche, care a început să se transforme în ciroză, dar şi calculi biliari de trei centimetri.

Cu o zi înainte să moară, Damaschin a fost investigat medical la secţiile Cardiologie, Gastroenterologie, Psihiatrie şi Diabet.

Dintre aceşti patru medici, doi au recomandat internarea sa într-un spital penitenciar.

Poliţia Bacău susţine că nu se consideră vinovată, pentru că nu li s-a spus că este o urgenţă.

Nici conducerea Spitalului de Urgenţă nu se consideră vinovată.

Octombrie 2011. Dinu Damaschin şi-a făcut apariţia la nunta surorii Monicăi Gabor. Atunci era cu circa 35 de kilograme mai gras


    Dinu Damaschin şi-a făcut apariţia la nunta  surorii Monicăi Gabor.  Atunci era cu circa  35 de kilograme mai gras
Dinu Damaschin şi-a făcut apariţia la nunta surorii Monicăi Gabor. Atunci era cu circa 35 de kilograme mai gras

„Medicii i-au recomandat internarea, mai departe nu era treaba noastră", a declarat Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al SJU.

Rudele interlopului sunt revoltate de faptul că nimeni nu îşi asumă vinovăţia.

„Medicii legişti spun că el a mâncat. Păi, cine să-i dea de mâncare, dacă el stătea singur şi dăduse în scris că refuză hrana. Dacă mânca, mai slăbea el 35 de kilograme în două luni?", se întreabă Nicu Damaschin (57 de ani), fratele mai mare al lui Dinu.

El susţine că, la mijlocul lunii ianuarie, familia a făcut o solicitare către Poliţia Bacău în care cerea ca Dinu să primească îngrijiri medicale, însă nu au fost băgaţi în seamă.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net