Din spatele gratiilor, a adus în ţară 7 kg de droguri!

Condamnat, în urmă cu câteva luni, la cinci ani de închisoare, contrabandistul Zlatco Costici, din Clisura Dunării, continuă să facă ilegalităţi. Şi nu oriunde, ci chiar în puşcărie. Şapte kilograme de droguri au fost aduse în ţară de reţeaua pe care o coordonează.

Zlatco Costici, contrabandistul care a primit cinci ani de puşcărie în dosarul grupării de contrabandă condusă de fostul primar al comunei Pojejena, Omer Radovancovici, a fost prins coordonând, prin telefon, o reţea sârbo-română de trafic de droguri. În urma unei operaţiuni DIICOT, şapte membri ai grupării au fost puşi sub acuzare, printre aceştia aflându-se şi iubita lui Costici, care ţinea legătura între el şi furnizorul sârb de canabis.

Potrivit pressalert.ro, după ce cărăuşii aduceau drogurile în ţară, acestea erau vândute altor distribuitori, care o plasau pe piaţă. Ei cumpărau marfa cu 2.000 de euro şi o revindeau apoi cu aproape 10.000 de euro kilogramul. Până acum, poliţiştii de la Crimă Organizată au adunat probe din care rezultă traficarea a şapte kilograme de droguri.

Ultimul kilogram adus în România a fost descoperit, în urmă cu doar câteva zile, într-o garsonieră, în urma unei percheziţii, cărăuş fiind chiar fratele iubitei lui Zlatco Costici. 12 persoane au fost ridicate pentru audieri, şapte dintre ele fiind reţinute. Suspecţii riscă între 10 şi 20 de ani de închisoare, pentru trafic internaţional de droguri.

Iubita liderului grupării a fost reţinută alături de alţi 6 suspecţi


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1