Din spatele gratiilor, a adus în ţară 7 kg de droguri!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Condamnat, în urmă cu câteva luni, la cinci ani de închisoare, contrabandistul Zlatco Costici, din Clisura Dunării, continuă să facă ilegalităţi. Şi nu oriunde, ci chiar în puşcărie. Şapte kilograme de droguri au fost aduse în ţară de reţeaua pe care o coordonează.

Zlatco Costici, contrabandistul care a primit cinci ani de puşcărie în dosarul grupării de contrabandă condusă de fostul primar al comunei Pojejena, Omer Radovancovici, a fost prins coordonând, prin telefon, o reţea sârbo-română de trafic de droguri. În urma unei operaţiuni DIICOT, şapte membri ai grupării au fost puşi sub acuzare, printre aceştia aflându-se şi iubita lui Costici, care ţinea legătura între el şi furnizorul sârb de canabis.

Potrivit pressalert.ro, după ce cărăuşii aduceau drogurile în ţară, acestea erau vândute altor distribuitori, care o plasau pe piaţă. Ei cumpărau marfa cu 2.000 de euro şi o revindeau apoi cu aproape 10.000 de euro kilogramul. Până acum, poliţiştii de la Crimă Organizată au adunat probe din care rezultă traficarea a şapte kilograme de droguri.

Ultimul kilogram adus în România a fost descoperit, în urmă cu doar câteva zile, într-o garsonieră, în urma unei percheziţii, cărăuş fiind chiar fratele iubitei lui Zlatco Costici. 12 persoane au fost ridicate pentru audieri, şapte dintre ele fiind reţinute. Suspecţii riscă între 10 şi 20 de ani de închisoare, pentru trafic internaţional de droguri.

Iubita liderului grupării a fost reţinută alături de alţi 6 suspecţi

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net