Din ringul de box, direct pe scena politică! Cătălin Moroșanu, cap de listă pentru un loc în Consiliul Județean Galați

Ultima actualizare:
I.C. Brătianu, modelul politic al lui Cătălin Moroșanu
I.C. Brătianu, modelul politic al lui Cătălin Moroșanu

Vedetele visează la poziții în Consiliile Județene sau candidează pentru funcția de primar. Acesta este și cazul lui Cătălin Moroșanu, cunoscut sub pseudonimul "moartea din Carpați". Sportivul este de părere că are timp suficient pentru a avea succes și în ring, dar și pe scena politică, așadar se numără printre cei care aspiră la un loc în Consiliul Județean Galați.

El susține că nu îi place să stea pe margine și să "latre" și că are un proiect sportiv pe care vrea să-l pună în practică, dacă va ajunge consilier la Galați. Sportivul a declarat că modelul său, din punct de vedere politic, este I.C. Brătianu. 

I.C. Brătianu, modelul lui Cătălin Moroșanu 

”Mi-a plăcut foarte mult de I.C. Brătianu, nu de Ionel I.C. Brătianu, de I.C. Brătianu, primul Brătianu. Mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut foarte multe lucruri pentru România modernă. El a fost un mic boieraș, și-a vândut la un moment dat casa de la Florica, ca să facă politică și să construiască România. A făcut foarte multe sacrificii (...). Are și o statuie acum pe faleză în Galați. E chiar o poveste impresionantă cu statuia respectivă. Gheorghe Gheorghiu-Dej în anul 1947 a dat-o jos, după aia a fost ținută într-un grajd. Stau așa și dacă aș face o paralelă între I.C. Brătianu și valorile liberale, fizic, Brătianu în 1992 a fost pus înapoi pe soclu, dar ideile liberale în județul Galați încă se află în grajdul Primăriei”, a declarat la RFI luptătorul K1.


    I.C. Brătianu, modelul politic al lui Cătălin Moroșanu
I.C. Brătianu, modelul politic al lui Cătălin Moroșanu

Ce planuri are Cătălin Moroșanu dacă va obține un loc în cadrul Consiliului Județean 

Cătălin Moroșanu a dezvăluit care este proiectul pe care dorește să îl pună aplicare dacă va obține locul visat  în cadrul consiliului. "Este vorba de înființarea de câte un club sportiv școlar în fiecare comună din județul Galați, dar fiecare comună va avea specificul ei sportiv (...). În momentul când se înființează aceste cluburi sportive școlare, vor fi finanțate de către Consiliul Județean, deci clar că va fi un buget anual pentru chestia asta. Sportivii care vor câștiga medalii de aur la nivel național vor avea și un fel de bursă (...). Ideea mea este că vreau să investim în copii, copiii sunt cei mai importanți”, a declarat acesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net