Din cauza ei a divorțat Bombonica de Dragnea? Fusta scurtă, boală lungă

foto_1_dragnea_si_sotia.jpg

liviu dragnea, bombonica, soție
Liviu Dragnea, împreună cu Bombonica, pe când formau un cuplu

Politicienii sunt ”vânați” de tinerele sexy și singure. Dacă reușesc să pună mâna pe unul influent, viața lor se schimbă radical. Asta, se pare, că s-a întâmplat și în cazul Cătălinei Ștefănescu, care din secretara lui Liviu Dragea, a ajuns la 23 de ani în fotoliul de deputat.

În 2012, când au avut loc alegerile parlamentare, toată lumea o arăta cu degetul pe sexoasa Cătălina Ștefănescu. Pe atunci, avea doar 23 de ani, dar și un mare potențial, pe care l-a văzut în ea Liviu Dragnea.

dragnea_2.jpg

liviu dragnea
Liviu Dragnea a dezvăluit că iubește o tânără blondă
Foto: arhivă Click!

alexandra.jpg

alexandra dragnea alex mataev
Alexandra și Alex Mațaev s-au cunoscut în culisele "X Factor"
Foto: arhivă personală

Înaltă, suplă și cu bustul mare, lăsat la vedere, din secretara acestuia a fost susținută să ajungă deputat de Teleorman din partea PSD.

Fustița scurtă l-a băgat în boală pe Dragnea

Se pare că președintele social-democraților a pus ochii pe tânără în martie 2008, la o petrecere  PSD.

Cu fusta până la fund și buricul la vedere, Cătălina a fost în centrul atenției și a dansat atât cu Liviu Dragnea, care atunci era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman,, dar şi cu fostul lider PSD, Adrian Năstase, după cum o arată fotografiile vremii.

Imediat a devenit membră PSD

În același an, a devenit membră PSD, iar după alți patru ani, fără a avea experiență politică, a fost trecută pe listă la alegerile parlamentare din partea PSD.

Așa că dintr-o simplă secretară a ajuns deputat de Teleorman în Parlamentul României. Unul șters, având în vedere că  nu a ieșit la rampă cu inițiative legislative sau luări de cuvânt la tribună. „Deşi sunt tânără, să știți că am parcurs toate treptele ierarhice. Acum sunt parlamentar PSD, deci am rămas consecventă”, le-a declarat Cătălina unor jurnaliști.

cătălina ștefănescu, deputat, parlamentZoom
De când a devenit deputat, tânăra se îmbracă sobru, dar numai de la designeri cunoscuți
Liderul PSD, divorț în 2015

Gurile rele spun că fata cu nurii la vedere l-a înnebunit pe Dragnea, astfel că soția sa, Bombonica, nu a mai suportat șușotelie și gândul că este înșelată.

Astfel că separarea s-a produs, deși liderul PSD a ținut ascuns faptul că este un bărbat divorțat încă din 2015. Până acum, când DNA a luat-o la audieri pe fosta sa nevastă.

Ea este acuzată de abuz în serviciu după ce ar fi menținut în funcții patru angajați, ”fantomă”, la  Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, acolo unde era șef serviciu.

Procurorii spun că patru angajați erau plătiți lună de lună, deși nu s-au prezentat niciodată la serviciu. Bombonica Prodana (fostă Dragnea) este acuzată că ar fi acoperit ilegalitățile comise de colegii ei.

Suma totală înacasată de cei patru angajați se ridică la peste 150.000 de lei. 

dragnea, sectaraă, hol, parlamentZoom
Președintele PSD pe holurile Parlamentului, alături de fosta sa secretară
loading...
Loading...