Dezvăluirile făcute de CNSAS: 8 candidați la alegerile locale au colaborat cu Securitatea

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii a transmis joi, într-un comunicat de presă, că opt candidaţi la alegerile locale au decizii privind calitatea de colaborator al Securităţii, dintre care cinci au decizii definitive câştigate în instanţă de CNSAS.

Printre cei opt se numără şi fostul preşedinte Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei, al cărui proces este în curs de soluţionare la Curtea Supremă. Ceilalți sunt: Ludovic Boroș (Sălaj), Florin Adrian Brie (Sălaj), Ioan Mărginean (Mureș), Corneliu-Constantin Pleşu (Vaslui), Ioan Igreţ (Arad), Marcel Stoian (Harghita) și Dumitru Tudor candidat la consiliul local al Primăriei Apostolache, din Prahova.

De asemenea, sursa citată precizează că din datele celor 6.678 candidaţi transmise către instituţia noastră până la 24 septembrie 2020, rezultă că 3.491 persoane nu sunt verificabile, fiind născute după 1973. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • sloganuri electorale, omor campanie, mesaje neinspirate, alegeri locale 2016

    Vor să fie prietenoși cu electoratul, pozează în oameni simpli, asemeni celor cărora le cer votul. Candidații la alegerile locale din acest an și echipele lor de campanie au apelat la umor când și-au stabilit sloganurile electorale. Unele dintre mesaje sunt comice, altele de-a dreptul neinspirate. Iată cu ce mesaje vor să ne cucerească politicienii!

  • Secție de votare

    Alkegeri Locale 2020. Persoanele care nu se pot deplasa la secția de votare pentru că sunt bolnave sau invalide pot solicita urna specială (mobilă) de la secţia de votare cea mai apropiată de locul în care se află în ziua alegerilor printr-o cerere scrisă însoțită de documente justificative.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5