Dezvăluiri în cazul șoferului drogat, acuzat că a încercat să-și omoare soția, în centrul Capitalei

dacia.jpg

Accidentul s-a petrecut pe Bd Dacia din București, iar șoferul a lovit alte trei mașini care așteptau la stop

“Recunosc că am maltratat-o, dar n-am încercat s-o ucid” - sunt primele declarații ale șoferului de 39 de ani care, pe 3 februarie, în centrul Capitalei, a intrat intenţionat în 3 autoturisme. Potrivit news.ro, după accident, el s-a luat la bătaie în plină stradă cu soția sa, pasageră în mașină, femeia acuzându-l că era drogat și că a încercat să o omoare

De atunci nu s-a mai auzit nimic de caz, dar marți, au apărut noi declarații, făcute de suspect în fața procurorilor DIICOT. Împotriva sa au fost formulate acuzaţii de tentativă de omor, deţinere şi consum de droguri de mare risc, pentru fiecare acesta riscând ani grei de pușcărie.

Avocatul bărbatului a precizat însă că acesta nu recunoaște toate faptele de care este acuzat: susține şi-a lovit soţia în autoturism în acea zi, că mergea cu viteză mare, dar spune că nu a încercat în niciun moment să o ucidă, cum a susținut femeia în cadrul anchetei.

În urma declarațiilor femeii, care a declarat că amândoi consumaseră cocaină. autoturismul a fost percheziționat și a fost găsit un drog de mare risc. Raportul medicilor legişti a confirmat prezența substanțelor.

Bărbatul se află în prezent în arest preventiv

loading...
Loading...

Citește și

  • Un şofer drogat a fost la un pas să scape nepedepsit. Şi asta pentru că poliţiştii s-au dat peste cap pentru a găsi un kit antidrog prin care să-i dovedească vinovaţia.

  • dacia accident in lant sofer drogat

    Scene desprinse din filmele de acţiune s-au derulat în faţa bucureştenilor, sâmbătă după-amiază. Un şofer care consumase cocaină a provocat un accident în lanţ după o dispută în maşină cu soţia lui. Dragoş (39 de ani) şi-a lovit partenera şi a intrat intenţionat în trei autoturisme aflate la semafor. Totul s-a încheiat la spital, şoferul şi cele cinci victime ajungând pe mâna medicilor.

  • politisti trafic

    Un bărbat de 33 de ani din Bucureşti a fost depistat de poliţiştii Brigăzii Rutiere şi acuzat de conducere sub influenţă substanţelor psihoactive. La controlul autoturismului au fost găsite 2 punguţe ce conţineau aproximativ 20 de grame de substanţe interzise.