Dezvăluire uluitoare! Pedofilul de la Rutieră era de fapt mâna dreaptă a unui şef din Poliţie

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Lui Eugen Stan i-a fost întinsă o capcană pentru a putea fi prins de Poliţie. Polițistul- pedofilul a şocat o ţară acum câteva zile după ce a fost surprins de camerele de filmat în timp ce agresa doi copii într-un lift.

Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a făcut dezvăluiri șocante despre activitatea de fapt a lui Eugen Stan, cel încadrat ca agent în cadrul Brigăzii Poliției Rutiere din București. Coarnă a declarat că bărbatul a lucrat ca jandarm, iar apoi a fost trasferat pe o poziţie de şofer al unui şef de Poliţie. „Acum un an a avut un dosar penal pentru hărţuire. A hărţuit o femeie, a fost şi reţinut atunci 24 de ore. Dar dosarul a fost închis pentru că femeia şi-a retras plângerea. De atunci, colegii l-au poreclit «violatorul». Cineva l-a ţinut în braţe la BPR, el a venit direct şofer, nu a lucrat niciodată ca agent de teren. Rene Vornicu nu are nevoie de şofer personal, poate să-şi conducă maşina singur. Până la urmă, îl plătim din banii noştri“, a dezvăluit, pentru Adevărul, Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie.

Eugen Stan a fost recunoscut din filmare chiar de colegii săi de la BPR şi au sesizat Poliţia. Pentru că nu ştiau cum va reacţiona bărbatul, Poliţia i-a întins o capcană, l-au chemat la o discuţie pe comisarul Rene Vornicu, la sediul Poliţiei Capitalei, însă i-au sugerat să vină cu tot cu o maşină, dar şi cu şofer. Atunci când maşina comisarului a intrat în curtea Poliţiei, Eugen Stan, pedofilul poliţist, a fost imobilizat. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5