Dezvăluire incendiară la ”Nașul”. Un coleg de catedră o acuză pe Ecaterina Andronescu de plagiat

Ultima actualizare:

    Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Nicolae Toma, coleg cu Ecaterina Andronescu la Facultatea de Chimie Aplicată din cadrul Universității Politehnice București, a dezvaluit, luni seară, în emisiunea "Nașul" că în lucrarea de doctorat a acesteia se regăsesc rețete de "superfinisare", obținute de soția profesorului din spionaj industrial în anul 1978 de la o fabrică din Syracuse, Statele Unite.

Profesorul susține că soția sa a obținut în vizita din Statele Unite peste 80 Kg de documentație, iar cea referitoare la "superfinisare" a fost trimisă Catedrei de Chimie din cadrul Institutului Politehnic București, unde lucra Ecaterina Andronescu. Profesorul spune că pentru a putea fi folosite acele "rețete" în producția interna s-a încheiat un contract de cercetare, în care era parte si actualul Ministru al Educației.

Nicolae Toma este profesor universitar, doctor inginer la Facultatea de Chimie Aplicată din cadrul Universității Politehnica București

Ecaterina Andronescu a depus, luni, la Cotroceni, în prezenţa preşedintelui Traian Băsescu, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Educaţiei.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat, astăzi, că ea nu a plagiat niciodată şi că întreaga sa carieră e construită pe muncă şi onestitate.

"N-am fraudat, nu am fost participantă la fraudă şi nu o să fiu niciodată participantă la fraudă şi cred că fiecare este responsabil pentru ceea ce face el. (...) Dovezile că nu am plagiat rezultă din analiza activităţii mele pe tot parcursul ei", a precizat Andronescu.

Noul ministru al Educaţiei a subliniat că toată cariera şi-a construit-o pe muncă şi pe onestitate.

"În acestă carieră profesională sunt mai multe trepte pe care le parcurgi de jos, de la poziţia de asistent stagiar, şef de lucrări, conferenţiar, profesor şi conducător de doctorat. Fiecare etapă pe care o parcurgi se depune un dosar, se constituie o comisie, apoi ce spune comisia trece prin votul consiliului profesoral, prin votul Senatului Universitar şi a ajuns la CNATDCU", a arătat acesta.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net