Moțiunea de cenzură. Victor Ponta, replică pentru Ludovic Orban: «M-am operat la picior, nu am fost la dezalcoolizare»

victor-ponta-cu-gura-cascata.jpg

victor ponta cu gura cascata portret
Victor Ponta a votat pentru moțiunea de cenzură depusă de PSD

În cadrul dezbaterii moțiunii de cenzură inițiate de PSD împotriva Guvernului, Victor Ponta îi dă o replică foarte dură premierului Ludovic Orban. Deși au existat mai multe declarații ale mai multor parlamentari, aceasta le-a întrecut pe toate și i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Uite ce i-a spus Ponta lui Orban de la tribuna Parlamentului, după ce premierul l-a acuzat pe liderul Pro România de demagogie!

După ce premierul Ludovic Orban l-a acuzat pe Victor Ponta de demagogie prin faptul că s-a operat la picior într-o clinică priovată din străinătate, mai exact în Turcia, liderul Pro România a venit cu o replică extrem de dură. 

„N-am votat acest guvern în noiembrie. E o înțelegere să pice acest guvern. Doar cei de la USR nu și-au dat seama, dar o să-și dea. Aceste înțelegeri să scape PNL-ul de Orban cu ajutorul PSD sunt înțelgerile voastre, nu ne băgăm în ele. Vom vota moțiunea și un singur lucru dragă Ludovic. Să știi că eu m-am operat de picior, nu am fost la cură de dezalcoolizare. Acele clinici de dezalcoolizare le puteți plăti azi din bani publici, succes”, a declarat Ponta de la tribuna Parlamentului.

Dezbaterea moțiunii de cenzură. Ludovic Orban, despre Victor Ponta: „Unde s-a operat el?”

Ludovic Orban l-a criticat dur pe Victor Ponta într-un discurs virulent de la tribuna Parlamentului, numindu-l demagog pentru modul în care se raportează la furnizorii privați din sănătate, potrivit g4media.ro.. „Cel mai tare m-a mirat demagogia unui lider politic, proaspăt colaborator (al PSD – n.red.). A spus că are o atitudine critică la adresa spitalelor private. Dar unde s-a operat el? La un spital privat, la un spital privat din Turcia”, a spus Orban, în aplauzele parlamentarilor PNL.

Atacul lui Ludovic Orban a venit după ce Victor Ponta a anunțat că va vota moțiunea de cenzură.

În cadrul dezbaterii moțiunii de cenzură, Vicot Ponta îl atacă în mod direct pe Ludovic Orban, acuzându-l, într-un mod voalat, că este bețiv și că a avut nevoie de o cură de dezalcoolizare. 

 

Citește și: 

4 lucruri despre moțiunea de cenzură. De ce a fost depusă, ce partide o susțin și ce se va întâmpla dacă trece

Dezbaterea moțiunii de cenzură. Orban, despre PSD: „ Vă este frică de democrație. Nu ați adus nimic bun României”

Loading...

Citește și

  • Liderii Uniunii Social Liberale s-au întâlnit la Alexandria, acolo unde au vorbit despre programul USL pe agricultură. În cadrul întrunirii, Victor Ponta l-a atacat din nou pe şeful statului, afirmând că cei de la guvernare sunt hoţi şi că USL îi va încheia cariera politică lui Băsescu.

  • Preşedintele PNL, Crin Antonescu,  a declarat astăzi, la Bacău, că liberalii vor în continuare să depună moţiune de cenzură la adresa Guvernului actual. Liberalul a anunţat că luni vor avea loc discuţii în principal cu liderii UDMR pentru a se stabili dacă se poate strânge numărul de semnături necesare.