Moțiunea de cenzură. Orban, despre PSD: «Vă este frică de democrație. Nu ați adus nimic bun României»

premier-ludovic-orban.jpg

Premierul Ludovic Orban, portret
Ludovic Orban a ținut un discurs furibund la adresa PSD

La dezbaterea moțiunii de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului, premierul Ludovic Orban a susținut un discurs acid și furibund la adresa PSD. Iată cele mai importante declarații ale premierului.

Ludovic Orban, despre PSD: „Vă este frică de democrație”

Premierul Ludovic Orban le-a spus reprezentanților PSD că sunt "parlamentari născuţi din pixul lui Dragnea" şi că nu vor scăpa de stigmatul acesta în toată cariera lor. "Aţi depus moţiune pentru că vă e frică de democraţie. Nu dau doi bani pe toate afirmaţiile voastre despre democraţie", le-a mai spus Orban, susţinând că: "Cu cât mai repede vă încetaţi mandatul, cu atât mai bine pentru România şi indiferent ce veţi face, dacă Guvernul va cădea astăzi vă garantez că va cădea în picioare".

Ludovic Orban, despre PSD: „ Sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea”

"Înţeleg că aveţi probleme cu cititul, aşa că sunt înţelegător faţă de voi. Vreţi, nu vreţi, sunteţi parlamentari născuţi pin pixul lui Dragnea şi nu veţi scăpa de stigmatul ăsta în toată cariera pentru că nu numai a fost semnată candidatura dvs de vechilul stăpân, dar trei ani de zile l-aţi slugărit cu râvnă, aţi susţinut toate acţiunile care au dis la prăbuşirea imaginii României (...) şi care ne-au adus pe marginea prăpastiei. Puteţi să faceţi ce vreţi, nu mă las judecat de voi pentru că trei ani de zile aţi arătat clar de ce sunteţi în stare! Nu aţi adus nimic bun României! Singurul lucru care v-a deranjat şi v-a determinat să depuneţi moţiune de cenzură a fost angajarea răspunderii Guvernului pe instituirea unui regim electoral care dă un plus de democraţie, (...) care permite să schimbe primarii care şi-au bătut joc de comunităţile pe car ele-au condus. Voi, având o majoritate parlamentară, ne atacaţi pe noi că am emis OUG? Voi aţi emis ordonanţă de urgenţă noaptea ca hoţii ca să scăpaţi de puşcărie hoţii care vă conduceau!", a spus Ludovic Orban, în plenul Parlamentului.

Ludovic Orban, despre PSD: „Sunteți niște viespi, nu aveți decât ac și venin”

"Aţi depus moţiune pentru că vă e frică de democraţie. Nu dau doi bani pe toate afirmaţiile voastre despre democraţie. Trei ani de zile aţi călcat în picioare demnitatea umană şi v-aţi bătut joc de români. În campania electorală din 2016 eraţi travestiţi în albine şi promiteaţi miere, când aţi ajuns la putere v-aţi dat arama pe faţă, aţi arătat că nu sunteţi altceva decât nişte viespi, nu aveţi decât ac şi venin pentru români, nu miere cum le-aţi promis", a spus el.

Ludovic Orban, despre PSD: „Cu cât mai repede vă încetaţi mandatul, cu atât mai bine”

Orban le-a vorbit parlamentarilor PSD despre ordonanţele pe care Guvernul le-a adoptat marţi, justificând necesitatea acestora, făcând referire la măsurile din sănătate, potrivit news.ro"Demagogia voastră mincinoasă va fi demontată atunci când românii vor afla adevărul şi vă veţi face de râs, aşa cum v-aţi făcut şi în ultimii trei ani", a susţinut Orban. El a încheiat spunând: "Cu cât mai repede vă încetaţi mandatul, cu atât mai bine pentru România şi indiferent ce veţi face, dacă Guvernul  va cădea astăzi vă garantez că va cădea în picioare".

 

Citește și: 

Atmosfera din Parlament la votul moțiunii: membrii PSD au bătut cu pumnul în mese

Ce ordonanțe de urgență a dat Guvernul Orban pe ultima sută de metri

 

Loading...

Citește și

  • ludovic orban cu pumnul intins

    PSD se laudă că are voturile necesare pentru a da jos Guvernul Orban, prin moțiune de cenzură, PNL se pregătește de anticipate. Premierul Ludovic Orban a anunțat că, dacă moțiunea va fi votată miercuri în Parlament, deputații și senatorii PNL nu vor mai vota următoarele două guverne, pentru ca astfel să se declanșeze alegerile anticipate.

  • Marcel Ciolacu este președintele interimar al PSD și amenință Guvernul Orban

    Guvernul Orban amenințat cu o moțiune de cenzură! Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că partidul va depune după 1 februarie o moțiune de cenzură pentru a da jos Guvernul Orban. Click! îți spune ce este moțiunea de cenzură, soluția parlamentară pentru a da jos un guvern

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1