Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani a fost prins! Bărbatul, găsit la o stână

detinut-evadat.jpg

Vasile Ciobotaru
Ciobotaru a violat şi omorât, în ianuarie 2005, o femeie de 73 de ani
Foto: IPJ Vrancea
Citeste tot despre: 

Deţinutul condamnat pentru omor evadat de la punctul de lucru Goleşti a fost prins la o stână. La căutări au participat politisti, jandarmi, angajaţi ai Penitenciarului Focşani.

IPJ Vrancea a anunțat că bărbatul evadat din Penitenciarul Focşani a fost identificat şi prins poliţişti, relatează news.ro. Acesta a fost identificat şi prins pe raza comunei Poiana Cristei, unde se ascundea la o stână, într-o zonă împădurită, greu accesibilă. Politistii au  fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din localitatea Poiana Cristei, că ar fi fost agresată in locuinţa sa de către un bărbat necunoscut, care i-a sustras suma de 180 lei şi a fugit.

Ciobotaru Vasilică, închis pentru omor calificat

Poliţiştii au fost informaţi, vineri, în jurul orei 14.30, de către personalul din cadrul Penitenciarului Focşani că de la punctul de lucru Goleşti a evadat un deţinut.

Conform datelor puse la dispoziţie de Penitenciarul Focşani este vorba despre Ciobotaru Vasilică de 38 ani din comuna Bogheşti, judeţul Vrancea, recidivist, care executa o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor calificat. Ciobotaru a violat şi omorât, în ianuarie 2005, o femeie de 73 de ani din comuna Bogheşti, sat Bicheşti. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1