Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani a fost prins! Bărbatul, găsit la o stână

Ultima actualizare:

    Ciobotaru a violat şi omorât, în ianuarie 2005, o femeie de 73 de ani Foto: IPJ Vrancea
Ciobotaru a violat şi omorât, în ianuarie 2005, o femeie de 73 de ani Foto: IPJ Vrancea

Deţinutul condamnat pentru omor evadat de la punctul de lucru Goleşti a fost prins la o stână. La căutări au participat politisti, jandarmi, angajaţi ai Penitenciarului Focşani.

IPJ Vrancea a anunțat că bărbatul evadat din Penitenciarul Focşani a fost identificat şi prins poliţişti, relatează news.ro. Acesta a fost identificat şi prins pe raza comunei Poiana Cristei, unde se ascundea la o stână, într-o zonă împădurită, greu accesibilă. Politistii au  fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din localitatea Poiana Cristei, că ar fi fost agresată in locuinţa sa de către un bărbat necunoscut, care i-a sustras suma de 180 lei şi a fugit.

Ciobotaru Vasilică, închis pentru omor calificat

Poliţiştii au fost informaţi, vineri, în jurul orei 14.30, de către personalul din cadrul Penitenciarului Focşani că de la punctul de lucru Goleşti a evadat un deţinut.

Conform datelor puse la dispoziţie de Penitenciarul Focşani este vorba despre Ciobotaru Vasilică de 38 ani din comuna Bogheşti, judeţul Vrancea, recidivist, care executa o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor calificat. Ciobotaru a violat şi omorât, în ianuarie 2005, o femeie de 73 de ani din comuna Bogheşti, sat Bicheşti. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net