Deținutul evadat de la Găești era închis pentru că și-a omorât soția! Polițiștii cred că voia să ucidă o femeie care i-a respins avansurile

Ultima actualizare:

    Surse din cadrul penitenciarului au dezvăluit că acesta și-a ucis soțiaFoto: adevarul.ro
Surse din cadrul penitenciarului au dezvăluit că acesta și-a ucis soțiaFoto: adevarul.ro

Deținutul condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor, care evadase de la Penitenciarul Găești, a fost prins în curtea unui restaurant, la ore după ce a evadat. Polițiștii au toate motivele să creadă că acesta urma să comită o nouă crimă.

Constantin Crețu (35 de ani) și-a ucis nevasta, alături de care avea un copil mic. Aceasta a fost fapta pentru care a fost trimis după gratii. Mai făcuse pușcărie și în trecut, dar pentru furt și înșelăciune. Marți (9 aprilie), pușcăriașul a reușit să evadeze de la un punct de lucru de pe raza localității Găești, dar a fost prins la trei ore.

Oamenii legii aveau informația că bărbatul se îndrăgostise de o angajată a unui local și că ar fi amenințat-o pe femeie că o să evadez și o să vină după ea ca să o omoare, după ce aceasta i-a refuzat avansurile.

„O ştiu de aproape un an. Mă îndrăgostisem de ea, normal”, a declarat Constantin Crețu, potrivit adevarul.ro. Femeia i-a refuzat de mai multe ori avansurile și a început să îi fie frică de el: „I-am spus că mă lase în pace. Nu îi răspundeam la avansuri. A zis că vrea să mă omoare. M-am speriat foarte rău”.

Bărbatul mai avea trei ani și ieșea din închisoare

Constantin Crețu mai avea doar trei ani şi ieşea din închisoare. Acum, acesta va mai primi încă cel mult 3 ani pentru părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, faptă asimilată infracţiunii de evadare, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net