Deţinut condamnat pentru furt, evadat de la Penitenciarul Jilava în timp ce era scos la muncă

Ultima actualizare:

    Deținutul evadat se numește Mogoș Aurel și era condamnat la 5 ani și opt luni pentru furt
Deținutul evadat se numește Mogoș Aurel și era condamnat la 5 ani și opt luni pentru furt

Bucureșteni căscați bine ochii! Un deținut de la Penitenciarul Jilava condamnat pentru furt a evadat dintr-un punct de lucru din sectorul 5 și se plimbă liber prin București, anunță realitatea.net.

Semnalmente deţinutului sunt: înălţime 1,75 m, ochi căprui, păr şaten întins, constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis. El are un tatuaj pe braţul stâng. Purta un tricou negru, pantaloni de trening negri, şapcă neagră şi pantofi sport tip adidas.

”Vineri, în jurul orei 10,00, s-a constatat că deţinutul Mogoş Aurel, născut la data de 25.02.1986, condamnat la 5,8 ani pentru furt calificat, regim semideschis, a părăsit punctul de lucru AES, situat în Bucureşti, sectorul 5, unde presta activităţi lucrative”, se arată într-un comunicat de presă al Penitenciarului Jilava.

Pentru capturarea deţinutului s-a decis blocarea căilor de acces pe care se putea deplasa fugarul, alarmarea personalului unităţii, trimiterea, de urgenţă, a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov, Poliţia de Frontieră, DGPMB şi IPJ Teleorman.

Conducerea penitenciarului a dispus şi demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele ce au condus la producerea evenimentului. Cei care deţin informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de telefon 112. De asemenea, cetăţenii pot contacta Penitenciarul Bucureştiul Jilava la telefoanele: (021) 4570182, 021 4570654, 0757087957

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net