Detalii terifiante ale crimei de la Ploieşti. A ucis-o şi a plecat la mare cu altă femeie

Ultima actualizare:

    Suspectul Victor Pascale a fost arestat pentru 30 de zileFoto: Facebook
Suspectul Victor Pascale a fost arestat pentru 30 de zileFoto: Facebook

Cazul încâlcit al crimei sângeroase de la Ploieşti a fost, se pare, rezolvat! Vasile Pascale, de 43 de ani, e indicat de procurori drept autor al asasinatului comis săptămâna trecută. O contabilă a fost găsită cu gâtul tăiat, pe o stradă industrială. După agresiune, bărbatul a plecat la mare cu o altă femeie!

O crimă a zguduit săptămâna trecută Ploieștiul, iar cazul părea la început foarte complicat. Până la urmă, autorul omuciderii a fost prins. Asasinul ar fi Vasile Pascale (43 de ani), pe care victima, Tatiana Tudor, îl cunoscuse pe o rețea socială.

Pe 4 august, în jurul orei 10.00, un om al străzii a găsit un cadavru în vegetația deasă, lângă strada Poligonului din Ploieşti. În iarbă se afla trupul unei femei, îmbrăcată îngrijit. Victima era înjunghiată în zona gâtului, iar în interiorul rănii avea o pungă pusă de criminal pentru a împiedica sângerarea. Autopsia a indicat faptul că femeia era moartă de 12 ore, scrie adevarul.ro.

Şi-a cunoscut călăul pe o reţea socială

Apropiaţii dezvăluie că Tatiana Tudor era o fire veselă
Apropiaţii dezvăluie că Tatiana Tudor era o fire veselă

Victima este Tatiana Tudor, de 43 de ani, din Ploiești, de profesie contabilă. Acesta era căsătorită şi avea un băiat de 19 ani, proaspăt student. Soțul femeii este angajat în Ministerul Apărării. Apropiaţii o descriu pe femeie drept o persoană veselă, care nu părea să aibă probleme. Unii dintre cunoscuți au dezvăluit însă că Tatiana nu se mai prea înțelegea cu soțul său. Femeia avea o bogată activitate pe reţele sociale, unde și-ar fi cunoscut și călăul. Pe 3 august, Tatiana a plecat de acasă în jurul orei 9.00, fiind descoperită moartă a doua zi, pe strada Poligonului.

N-a recunoscut fapta

Ancheta a fost coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, care au anunțat ieri că l-au prins pe asasin. Acesta ar fi Vasile Pascale, de 43 de ani, din Vălenii de Munte, tatăl unui băiețel. Criminalul a fost ridicat de procurori de pe litoral. În timpul audierilor, Pascale n-a recunoscut comiterea crimei.

Din datele strânse de anchetatori, femeia ar fi refuzat să întrețină relații sexuale cu criminalul, iar acesta ar fi bătut-o și ar fi înjunghiat-o cu un ciob de sticlă, pe strada Poligonului. A doua zi, la câteva ore după descoperirea victimei, Vasile Pascale își schimba fotografia de profil de pe Facebook cu una în care apărea zâmbitor, la mare. Bărbatul plecase liniştit pe litoral, împreună cu o altă femeie.

Vasile Pascare a fost ieri arestat pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă între 10 şi 20 de ani de închisoare.

Citeşte mai mult pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net