Destinul tragic al Andreei. Fata trebuia să dea luni prima probă la Bac

Ultima actualizare:

    Tânăra de 19 ani ar fi trebuit să susţină luni proba orală la limba românăFoto: Facebook
Tânăra de 19 ani ar fi trebuit să susţină luni proba orală la limba românăFoto: Facebook

În teribilul accident rutier produs duminică pe drumul care leagă Constanţa de Tulcea şi-au pierdut viaţa trei persoane şi alte cinci au ajuns la spital. Un Chevrolet a pătruns pe contrasens şi a izbit frontal un BMW care circula regulamentar. Printre persoanele decedate se află o tânără de 19 ani, care ar fi urmat să susţină azi prima probă la Bacalaureat.

Destin tragic! O tânără de 19 ani a murit în accidentul rutier produs pe drumul dintre Constanţa şi Tulcea. Andreea Diana Oaidă, elevă la Colegiul Mihai Eminescu din Constanţa, urma să susţină luni prima probă a examenului de Bacalaureat. În ultima ei postare de pe Facebook, fata spunea că se simte fantastic în Ucraina, după ce, înainte, vizitase faleza din Tulcea. „A venit momentul să îmi iau viaţă în mâini şi să o modelez singură. Fiecare greşeală, fiecare reuşită, fiecare regret sau mulţumire sunt ale mele, sunt rodul acţiunilor şi deciziilor mele de acum înainte. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici şi că am realizat atât de multe în tot acest timp. Mi-am făcut părinţii mândri, prietenii, profesorii care m-au îndrumat, m-au susţinut şi au crezut în mine. (…) Am atâtea emoţii, îmi e atât de teamă şi totuşi sunt atât de fericită. E un nou început, un nou drum, un drum spre o nouă viaţă… Viaţă de adult!“, scria Andreea pe Facebook.

Ulterior, pe pagina ei de pe reţeaua socială au fost postate multe mesaje de condoleanţe. „Dumnezeu să te ierte, Andreea, erai o persoană minunată“, a scris un prieten pe contul de Facebook al tinerei. 

Şoferiţa Chevrolet-ului, depăşire neregulamentară

În dreptul barierei de la comuna Mihai Viteazu, la kilometrul 146, un Chevrolet Kalos, condus de o femeie de 42 de ani, s-a izbit violent de un BMW. Şoferiţa circula dinspre Tulcea spre Constanţa şi a efectuat o depăşire neregulamentară, pătrunzând pe contransens, unde a izbit automobilul BMW, care circula corect. Şoferiţa Chevroletului, tatăl ei (67 de ani) şi nepoata ei (19 ani) au murit. Mama şoferiţei, în vârstă de 69 de ani), a ajuns la spital, fiind grav rănită. Şoferul şi cei trei pasageri din BMW au fost răniţi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net