Destin cumplit! Poliţistul care l-a împuşcat si arestat pe Fane Spoitoru a murit la 52 de ani

Ultima actualizare:

    Nelu Florea
Nelu Florea

Nelu Florea, poliţistul care, acum 22 de ani, l-a împuşcat si arestat pe temutul Fane Spoitoru, a murit la varsta de 52 de ani.

Poliţistul Nelu Florea a devenit cunoscut in breasla lui în urmă cu mai bine de două decenii, după ce l-a împuşcat de şase ori pe Ion Titişor, zis Fane Spoitoru.

Anii au trecut, iar poliţistul a ajuns într-o sărăcie lucie. În ultimii ani din viaţa, acesta abia dacă îşi mai putea plati întreţinerea la apartamentul din Ilfov in care locuia singur.

Nelu Florea se despărţise de sotie in 2008, iar aceasta şi cei patru copii s-au mutat în Bucureşti. Mai veneau la el din când în când, îl aprovizionau cu mâncare si apoi plecau.

Fostul poliţist, căruia i se tăiase indemnizaţia de revoluţionar si ajunsese să trăiască de pe o zi pe alta, a fost găsit mort de către fiica lui. Aceasta s-a decis să plece spre apartamentul din 1 Decembrie după ce şi-a sunat părintele de 12 ori si nu a primit niciun răspuns.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net