Destin crud pentru o frumoasă arhitectă. A murit în maşina unui bărbat pe care abia îl cunoscuse

Ultima actualizare:

    Soarta a împins-o pe Laura Văleanu în prăpastie
Soarta a împins-o pe Laura Văleanu în prăpastie

Dramă la Timişoara! O tânără de 34 de ani din Bucureşti a murit într-un accident rutier care a avut loc marţi dimineaţă pe strada Cluj, în zona Complexului Studenţesc. Tânăra decedată este Laura Ana Văleanu, o arhitectă care se întorcea de la Bienala de Arhitectură de la Veneţia şi care se oprise, pentru două zile, în oraşul de pe Bega. Fusese prima ei plecare în străinătate. Şi ultima.

Sfârşit cumplit pentru o arhitectă talentată din Capitală. Un grav accident de circulaţie, produs marţi dimineaţă, pe strada Cluj din Timişoara, i-a curmat viaţa unei tinere de 34 de ani. Şoferul unui Alfa Romeo a pierdut controlul volanului, a intrat într-un copac ornamental, s-a izbit de un stâlp şi a revenit pe şosea. În urma impactului, Laura Ana Văleanu, aflată pe scaunul din dreapta, a murit pe loc. Şoferul a coborât din maşină şi a fugit, fiind descoperit de poliţişti câteva ore mai târziu, într-un apartament din zona Soarelui. Bărbatul era plin de sânge şi de vopsea lavabilă, întrucât cutiile transportate în maşină s-au spart în momentul impactului.

Ridicat de ploiţişti, Cristian Cătană (39 de ani) a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, urmând ca ancheta să continue pentru a se stabili condiţiile în care s-a produs tragicul eveniment rutier.

Ultimul mesaj pe Facebook

Maşina în care Laura şi-a găsit sfârşitul
Maşina în care Laura şi-a găsit sfârşitul

Laura, tânăra care şi-a dat sufletul pe şosea, era singură la părinţi, iar în weekend a fost la Veneţia, pentru Bienala de Arhitectură, fiind prima ei ieşire din ţară. Fiindcă o perioadă a locuit în Timişoara, Laura a oprit aici pentru a se întâlni cu vechi prieteni. Ajunsă în oraşul de pe Bega, Laura s-a întâlnit cu prietenii ei, care au scos-o în oraş. „Am dus-o La Pisici (n.r. - un local în care clienţii se pot juca şi cu pisicile)”, a povestit un prieten al Laurei Văleanu. De altfel, tânăra a şi scris pe pagina ei de Facebook: “Oameni frumoşi. Suntem pe drumul cel drept” - a fost mesajul postat de Laura cu câteva minute înainte de accident.

A sunat-o insistent

Şoferul vinovat a fost prins de poliţişti
Şoferul vinovat a fost prins de poliţişti

Drumul pe care se afla Laura era, însă, un drum greşit. În timp ce se afla în oraş cu prietenii, un bărbat băut bine, după cum l-a caracterizat un martor, a încercat să o curteze pe tânără, care a acceptat să îi lase un număr de telefon. „Era foarte insistent. Se tot dădea la ea”, a declarat un martor. Spre dimineaţă, Laura a plecat cu prietena ei din Timişoara spre casă. Bărbatul pe care îl cunoscuse cu câteva ore înainte o suna insistent pentru a se întâlni cu el. Tânăra a cedat, s-a întâlnit cu bărbatul şi s-a urcat cu el în maşină. Decizia i-a fost tinerei fatală: câteva minute mai târziu a avut loc accidentul în care şi-a pierdut viaţa.

Citeşte întreaga poveste şi vezi video pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net