Florin Cîțu, așa cum nu-l cunoaște nimeni. Ce a mărturisit despre viața sa privată

florin-citu-alb-negru.jpg

Flori8n Cîțu
Și-a tăiat blugii cu lama, a condus mașina băut, ascultă Sepultura și se crede - în glumă - Superman. Florin Cîțu este un rebel care și-a făcut mulți dușmani politici
Sursa foto: Instagram/Florin Cîțu

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Premierul Florin Cîțu, despre care mulți spun că a adus haosul în politica românească și nu prea are scrupue când vine vorba de a-și păstra scaunul, este și el până la urmă un om. Cu bune și cu rele, cu un trecut despre care vorbește sincer și chiar te face să zâmbești. Într-un interviu acordat joi la TVR 1 el a demontat niște mituri, a povestit despre copilărie și a explicat anumite declarații controversate pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Și a fost chiar simpatic.

Florin Cîțu, despre nota 4 pe care ar fi luat-o la treapta a doua

"Nu am luat 4, să ştiţi, la treapta a doua. Nu ştiu ce e ştirea asta, dar nu am luat 4 la treapta a doua. Nu, eram cu matematica, fizica, engleza... aici eram mai sus. Restul - eram la mijloc. (...) Am fost şi la olimpiadă şi la engleză şi la fizică, parcă. (...) Nu am dat niciodată la ASE. Şi asta e o ştire foarte bizară. Nu am dat niciodată la ASE în România", a spus Cîţu, la TVR 1.

florin-citu-rocker.jpg

Florin Cîțu premierul României
Încă mai păstrează acea atitudine de rocker
Sursa foto: Facebook

Despre perioada când era rocker: „Mi-am tăiat blugii ca la MTV”

"Da, bineînţeles, (eram, n.r.) rocker. Ţin minte că îmi cumpăraseră nişte blugi de la Timişoara. Am fost cu mama - Dumnezeu să o ierte - am fost la Timişoara, cu trenul şi mi-am luat blugi. Pentru că aşa era pe vremea lui Ceauşescu, te duceai şi îţi luai blugi de la Timişoara, din târg, de la sârbi. Şi am venit cu ei acasă şi primul lucru - i-am tăiat cu lama, că aşa văzusem eu pe MTV. Nu ştiu care dintre formaţii, cred că Metallica - aveau blugii tăiaţi. Şi am luat blugii şi i-am tăiat şi eu, ca ei. Bineînţeles că am avut un scandal monstru acasă. Pe stradă te oprea poliţia dacă aveai blugii tăiaţi şi aşa mai departe. Deci, erau probleme", a spus el.

citu-la-mare.jpg

Florin Cîțu pe plajă în Mamaia
Florin Cîțu iubește marea
Sursa foto: Facebook

Florin Cîțu despre Vama Veche: „Îmi plac răsăriturile din Vamă”

Întrebat dacă va merge în Vama Veche, a replicat că nu a avut timp, deoarece a avut o vară "mai complicată", din cauza campaniei din PNL, a PNRR şi a programului de guvernare. "Trebuie să mă duc la Corbu, acum. Nu ştiu dacă PSD-iştii ştiu unde e Corbu. (...) Când o să ajung, o să vedeţi pe Instagram. Ce pot să vă spun de acum este că mie îmi plac răsăriturile de soare în Vama Veche. Deci cine vrea să mă vadă acolo trebuie să vină dimineaţa, nu seara", a spus Cîţu.

citu-superman.jpg

Florin Cîțu premierul României
O fotografie care a aruncat internetul în aer
Sursa foto: Facebook

Florin „Super-Cîțu”: „A fost funny. Am simțul umorului”

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat că a postat pe contul său de Instagram filmuleţul în care apare în calitate de Superman deoarece i s-a părut distractiv şi foarte bine realizat. Într-un interviu la TVR 1, joi seara, premierul a precizat că preferă să posteze pe reţeaua respectivă lucruri distractive, muzică sau mesaje şi că acestea constituie "un mod de a comunica altfel". În opinia sa, "lipsa simţul umorului" şi "încleştarea" reprezintă o problemă.

"Nu e prima oară când fac acest lucru. Am mai pus şi prin iarnă - era o poză cu mine şi Bernie Sanders, socialistul american, eram pe Lună. (...) Eu le primesc de la oameni, ele circulă, şi când mi se pare ceva funny - asta e, am simţul umorului, mi se pare bizar să nu mai existe simţul umorului în România - când mi se pare ceva distractiv, le pun şi râd de mine. (...) Dar ştiţi de ce mi s-a părut acela (filmuleţul cu Superman, n.r.) distractiv? Pentru că era aşa de bine făcut. Şi am şi spus 'tehnologia astăzi'. Mi s-a părut foarte bine făcut. Era şi distractiv, bineînţeles. Era o parodie, clar. Dar era foarte bine făcut. De aceea l-am pus. Să ştiţi că am primit şi cu gladiatori, sunt multe", a spus el.

Florin Cîţu a adăugat că l-a surprins reacţia preşedintelui PNL, Ludovic Orban, la filmuleţul respectiv.

"Sunt poate diferit de ceilalţi, pentru că sunt foarte sincer. Dacă eu simt - şi este un cont personal, este un cont de Instagram - mie mi s-a părut funny şi am pus-o acolo. Acum eu mă aşteptam de la PSD să mă atace, pentru că ei anul trecut au făcut o groază de filmuleţe - unele dintre ele distractive, chiar dacă mă atacau. Mă aşteptam de la PSD să mă atace, mă aşteptam şi de la AUR, USR. Reacţia lui Ludovic Orban mi s-a părut bizară. Dar înţeleg că este acum în tabăra USR şi PSD şi este cu ei, alături de ei", a declarat Cîţu.

Despre gafa cu prețul pâinii: „Am fost, poate, prea sincer”

Premierul a adăugat că a fost foarte sincer şi în momentul în care a fost întrebat de preţul pâinii, evitând să ofere un "răspuns de politician clasic". A mărturisit însă că, fiind înconjurat de jurnalişti, a uitat că în realitate nu li se adresează acestora, ci întregii populaţii.

"A mai fost un incident - şi poate nu am avut timp să vorbesc despre el - o situaţie în care iarăşi am fost prea sincer şi lumea a înţeles altceva. Când am fost întrebat de preţul la pâine. Pentru moment - şi asta trebuie să înţeleagă lumea - când eşti înconjurat de jurnalişti, uiţi că de fapt nu vorbeşti cu cei care sunt în faţa ta şi vorbeşti cu populaţia, cu românii. Şi chiar am fost onest atunci când am spus sincer că nu ştiu acum, pentru că încerc să nu mănânc pâine. Dar ideea era alta, de fapt. Puteam să am un răspuns de politician clasic, de ani '90: 'Nu mă duc eu la cumpărături', etc. Am văzut o mie de răspunsuri. Dar eu am fost sincer. Am fost poate prea sincer", a spus Cîţu.

Ludovic Orban „frapat” de umorul lui Cîțu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, declara pe 10 septembrie, la Târgovişte, că a fost "frapat" să îl vadă pe premierul Florin Cîţu "postat în Superman". „Ce m-a frapat foarte tare e că l-am văzut (...) Superman. Cred că aici e nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă. Ai aruncat ţara în criză, eşti ameninţat de moţiune de cenzură, societatea românească şi economia sunt afectate de provocări extrem de dificile - preţul la energie, creşterea preţului la alimente şi multe alte lucruri, creşterea numărului de infectări în valul 4 al pandemiei - şi tu, când îi dai afară pe userişti seara şi a doua zi le-ai cerut să se întoarcă în Guvern, când le dai afară toţi oamenii care au fost numiţi, să te postezi în Superman chiar mi se pare o problemă mare pentru PNL", a afirmat Orban.

Ce melodii ascultă Florin Cîțu pe Spotify

Pentru că muzica rock nu va muri niciodată, nici premierul României nu se va dezice de acest gen muzical. E rocker din cap până-n picioare. dovadă stau piesele pe care le ascultă pe Spotifry, un furnizor suedez de streaming audio și servicii media, lansat în octombrie 2008. o aplicație de muzică pe care o avem cu toții instalată pe telefoane. Iată mai jos cum arată playlistul primului rocker al țării.

citu-florin-lista-spotify.jpg

Florin Cîțu
Florin Cîțu ascultă rock. Un rock de calitate
Sursa foto: Instagram/Florin Cîțu

Uite cum arăta Florin Cîțu în 2016

citu-in-2016.jpg

Florin Cîțu premierul României
Așa arăta Florin Cîțu acum 5 ani
Sursa foto: Facebook

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5