Despărţit cu forţa de cei dragi, şi-a anunţat moartea pe Facebook

sinucigas-copil.jpg

Mircea Dumitrana avea un băieţel de câteva luni

”Viaţa este doar un drum spre moarte”. Asta a scris Mircea Dumitrana pe Facebook, înainte să urce la cer. Gândul că iubita şi copilul lor sunt departe de el l-a împins pe tânăr să comită un gest extrem. S-a spânzurat în apartamentul în care locuia.

A iubit cu patos, a făcut un copil cu femeia pe care o diviniza, iar atunci când se simţea pe deplin împlinit totul s-a năruit. Părinţii tinerei de 16 ani nu erau de acord cu bărbatul ales de fata lor. Astfel că, într-o bună zi, au venit să o ia acasă cu forţa.

sinucigas.jpg

Mircea Dumitrana s-a spânzurat pentru că părinţii fetei de care era îndrăgostit nu-l acceptau

Cei doi îşi trăiau povestea de dragoste în apartamentul băiatului din Piteşti. Odată cu femeia iubită, a pierdut şi băieţelul lor de doar câteva luni. Este povestea tristă a lui Mircea Dumitrana (34 de ani). Suferinţa pe care a trăit-o a fost mult mai puternică decât raţiunea, astfel că până la moarte a fost doar un pas. Intrase în depresie şi nimic nu-l mai făcea fericit. Şi-a strigat amarul pe Facebook, unde şi-a anunţat sfârşitul.

bilet.jpg

Aceasta este o parte din mesajul terifiant postat de bărbat pe Facebook

“Oricine trebuie să moară într-o zi! Pentru mine acea zi a venit. Mulţi mă vor crede un laş sau poate prost sau orice altceva. Asta este, nu îmi pare rău. Vreau doar să îmi cer iertare prietenilor. Nu mai pot trăi, pur şi simplu vă rog să mă iertaţi. Trebuia să se ajungă şi aici. Viaţa este doar un drum spre moarte”, este mesajul terifiant postat pe 22 iulie. Nimeni nu l-a luat în seamă. Până marţi, când Mircea a fost găsit de bunica lui spânzurat în sufragerie. Copilul va creşte fără tată. El îşi doarme acum somnul de veci. 

minora.jpg

Fata de 16 ani era fericită ca mamă
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1