Descoperire şocantă! Au fost găsite cadavrele copiilor care s-au înecat împreună cu tatăl lor în lacul Tarniţa - FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După căutări de mai multe zile, tatăl care s-a înecat împreună cu doi copii a fost găsit. Taximetristul clujean Nicolae Lăpzuşte, de 48 de ani, i-a luat luni seară pe băiatul său de 15 ani şi pe fetiţa de 3 ani a concubinei sale şi s-a aruncat în lacul Tarniţa împreună cu ei. Trupurile fără suflare ale celor trei au fost găsite vineri, în jurul orei 16:30, în lac.

Sora bărbatului înecat, Anuţa Potra, care s-a aflat pe malul lacului, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i s-a făcut rău la aflarea veştii. „Nu mai pot! Nu mai vreau să vorbesc, nu mai vreau să aud! Nu se poate", au fost singurele cuvinte ale femeii.

Pe malul lacului se află, de altfel, şi fiul cel mare al bărbatului înecat, Claudiu, precum şi Klaudia Nagy, mama fetiţei moarte, cea care a solicitat ajutorul scafandrilor constănţeni, coordonaţi de Dorel Onaca.

Fetiţa în vârstă de trei ani a fost găsită în braţele tatălui ei, legată de trupul acestuia cu un cablu electric, a spus Dorel Onaca.

Primul găsit a fost bărbatul. La trei metri în aval, a fost găsit şi trupul neînsufleţit al băiatului de 15 ani.

Comandantul Poliţiei Judeţene Cluj, chestorul şef Ioan Păcurar, a declarat că trupurile celor trei persoane vor fi transportate la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii, mai exact dacă şi cei doi copii au murit înecaţi. Potrivit anchetatorilor, trupurile au fost găsite sub gheaţă, în locul în care se bănuia că cei trei au intrat în apa lacului, întrucât pe zăpadă erau nişte urme.

Înainte să se omoare, bărbatul a făcut o înregistrare prin care anunţa că se va sinucide, spun autorităţile.

simeon stalpnicul png

Familia este devastată, apropiaţii spunând că e posibil ca taximetristul să fi recurs la un asemenea gest din cauza problemelor financiare.

Capturi video. Realitatea TV

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Barbatul şi cei doi copii ai săi au fost daţi disparuţi luni, iar cadavrele celor trei au fost găsite în lacul Tarniţa, judeţul Cluj.

Acesta este tatăl criminal!

simeon stalpnicul png

Aceştia sunt copiii înecaţi!

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Şoc! Şi-a luat copiii şi s-a aruncat în lac

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net