Descoperire macabră în Tulcea. Trupul unei tinere, scos din lac de pompieri

Ultima actualizare:

    Trupul unei femei, descoperit plutind pe un lac din TulceaFoto: Ziarul Tulcea Noastră
Trupul unei femei, descoperit plutind pe un lac din TulceaFoto: Ziarul Tulcea Noastră

Alertă într-o localitate din Tulcea, unde trecătorii au găsit într-un lac trupul neînsuflețit al unei femei. La fața locului au fost chemate echipajele speciale, iar pompierii tulceni au scos cadavrul din apă.

Imediat la fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție, care au deschis o anchetă. Alarma s-a dat vineri, în jurul orei 13:00, când trecătorii au văzut plutind pe lacul Ciuperca trupul unei femei. Îngroziți, aceștia au sunat imediat la numărul de urgență. O tânără cu vârsta în jur de 30 de ani, a fost scoasă din apă, fără urme de semne vitale.

Moarte suspectă în Tulcea

În urma primelor cercetări a rezultat că femeia era dată dispărută de două zile. Din păcate, ambulanţa sosită la faţa locului nu a avut decât să constate decesul, care, conform martorilor, a survenit în urmă cu cel puţin o zi.

„Din primele verificări a rezultat faptul că este vorba despre o femeie de 29 de ani, din judeţul Tulcea, a cărei dispariţie a fost semnalată în după-amiaza zilei de 11 iunie. În urma efectuării cercetărilor, la o primă examinare, nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă asupra cadavrului”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea, potrivit ziarului Tulcea Noastră. Criminaliştii iau în calcul atât sinuciderea, dar şi posibilitatea unui omor, ţinând cont că victima avea un rucsac cu pietre în jurul gâtului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Tulcea, pentru a stabili circumstanţele exacte în care a decedat tânăra, prin necropsie.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net