Descoperire incredibilă în ancheta "mâncătorului de femei". S-a aflat ale cui sunt oasele îngropate în curte

Ultima actualizare:

    Vasile Lavric
Vasile Lavric

Au apărut primele rezultate în cazul anchetei bărbatului acuzat că şi-ar fi omorât soţia şi pe două surori ale acesteia. Oasele găsite îngropate sub garajul bărbatului din Rădăuţi nu sunt de om. Analiza acestora a arătat că sunt de provenienţă animală.

Vasile Lavric, un bărbat din Rădăuţi, supranumit şi "mâncătorul de femei", este suspectat că şi-a ucis soţia şi pe cele două surori ale acesteia şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Femeile au dispărut începând de acum 20 de ani, iar bărbatul a fost ridicat acum de poliţie, după ce în curtea lui s-au găsit oase şi resturi de cranii.

Abia la opt ani după dispariţia soţei, bărbatul a oferit recompensă de 300 de euro celor care îl pot ajuta să o găsească. Ba chiar a şi postat un mesaj pe internet, prin care cerea ajutor.

Vasile Lavric a postat, anul trecut, un mesaj pe Facebook, prin care cere ajutor internauţilor să o găsească pe Nicoleta, soţia lui, informează România TV. În mesaj, Vasile Lavric spunea că Nicoleta şi-a abandonat familia şi a fugit în Italia. Mesajul a fost postat pe reţeaua de socializare la opt ani de la dispariţia femeii, întrucât la presupusa plecare a soţiei copilul familiei avea 8 ani, iar la momentul postării mesajului, în anul 2013, copilul avea 16 ani.

"Dragi prieteni de pretutindeni, va adresez o rugaminte fierbinte ca în cazul în care vedeţi din întâmplare doamna din fotografii şi puteţi preciza locul unde a fost văzută, să mă sunaţi pe mine sau direct la poliţie, pentru următoarele motive: Această doamnă a uitat că are în România un copil, pe care l-a abandonat la vârsta de 8 ani", scria Vasile Lavric pe Facebook în urmă cu un an. Bărbatul a mai scris că soţia i-ar fi furat şi lănţişorul de aur al copilului când a plecat de acasă.

"La plecare, a culcat copilul şi când a presupus că acesta doarme, i-a furat lănţişorul de aur de la gât. Copilul nu dormea şi a simţit când a fost furat şi nu poate uita, deşi acum are 16 ani. Ultima dată a fost văzută în Italia în piaţa Marconi. Probabil are o nouă viaţă. La copil nu i-a trimis în 8 ani nici o ciocolată. A plecat la data de 08.04.2005, şi de atunci nimeni nu a mai văzut-o în România. În zadar am căutat-o cu poliţia, în zadar am făcut un proces pentru abandon de familie, toate demersurile s-au sfârşit fără nici un rezultat, pentru că mama ei, Iordache Cornelia, a avut grijă să o ţina la curent cu demersurile mele şi să o ajute să se ascunda şi să fugă de răspundere. De aceea mă adresez dumneavoastră, dragi prieteni de pretutindeni, pentru a mă ajuta să o găsesc. Vă mulţumesc tuturor şi ofer răsplată celor ce-mi oferă adresa ei corectă, de unde ar fi. Vă rog să daţi mai departe povestea mea", a scris Vasile Lavric.

Citeşte şi:

Un nou caz «Râmaru»? A ucis trei surori şi le-a îngropat în curtea casei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net