Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa și-a rupt nasul. A vrut să facă un selfie

Ultima actualizare:

    Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa (74 ani) a șocat luni, 15 octombrie, când a apărut la Palatul Parlamentului cu nasul rupt și plin de vânătăi pe fațăFOTO: adevarul.ro
Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa (74 ani) a șocat luni, 15 octombrie, când a apărut la Palatul Parlamentului cu nasul rupt și plin de vânătăi pe fațăFOTO: adevarul.ro

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa (74 ani) a șocat luni, 15 octombrie, când a apărut la Palatul Parlamentului cu nasul rupt și plin de vânătăi pe față. În stilul său caracteristic, a explicat că a vrut să facă un selfie cu farul de la Sulina și a căzut în nas.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a reuşit să sperie pe toată lumea luni (15 octombrie) când şi-a facut apariţia la Palatul Parlamentului cu o faţa şifonată rău, plină de vanătăi şi cu nasul bandajat.

În stilul său caracteristic, adică ”întortocheat”, Nicolae Bacalbașa a explicat cum s-a petrecut accidentul. ”Nu e o dispută politică, nici în interiorul partidului, nici cu haştag rezist. Este un banal accident. După părerea mea, aveam cam 50% şanse să se încheie mortal”, a povestit Nicolae Bacalbaşa pentru Mediafax.

”În timp ce făceam poze la vechiul far din Sulina, Sulina fiind izolată de orice centru medical şi cu acces numai pe apă, deplasându-mă – greşeală, desigur – cu aparatul fotografic la ochi un metru jumate, nu mai mult, m-am împiedicat de un prag şi m-am prăbuşit cu toată greutatea mea, care e destul de mare, cu gâtul întins şi cu mâinile fixate pe aparat. Deci am lovit cu fruntea cimentul. Noroc că nasul, care e o proeminenţă, chit că s-a rupt, m-a protejat”, a adăugat PSD-istul.

În urma accidentului de la Sulina, Bacalbaşa trebuie să îşi pună pivol la un dinte, iar nasul nu îi va mai fi ”chiar artistic”.

Deputatul a fost găsit de poliţistii de frontieră şi dus la UPU. ”Viaţa e legată cu aţă. Poţi să mori uite aşa”, a concluzionat Bacalbaşa.

Cine este Nicolae Bacalbașa

  • Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa (74 de ani) este medic specialist și șeful Secției de terapie Intensivă la Spitalul Județean Galați.
  • Este și profesor universitar la Facultatea de Medicină a Universității ”Dunărea de Jos, din Galați.
  • De asemenea, este scriitor de beletristică, cu opt cărți publicate.
  • Din 2012 a intrat în politică, iar la alegerile parlamentare din 2016 a fost ales deputat PSD.
  • În luna mai 2017, s-a remarcat prin folosirea de ceea ce presa a denumit „gesturi obscene şi vocabular suburban”.
image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net